Araç arıza tespit için cihaz tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan La1end
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

La1end

Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 7
arkadaşlar aracımda ariza varmı yokmu bakmak silmek için bir kablo cihaz herneyse anlamıyorum bu üründen lazim forumu kurcaladım ama ya versiyondan bahsediliyor ya kodlamadan bişey anlamadım yani pahalı olmayan bir cihaz lazim internette çok ama işe yararmi bilmiyorum kullanan arkadaşlar ne almam lazim link atarsa sevinirim

Merhaba vagcom hex v2 alın, klon orijinal çok farketmez fiyata göre değerlendirin.

bu cihazlar pc de çalışıyor sanırım leptobum yok Android'de çalışan yada bluetooth lu modeller bizim araçlarda çalışmaz mi?

bu cihazlar pc de çalışıyor sanırım leptobum yok Android'de çalışan yada bluetooth lu modeller bizim araçlarda çalışmaz mi?
sadece motor arıza okuyup sileyim derseniz elm327, bluetooth üzerinden android ile çözersiniz

ha bende bunu soruyordum aracımda sorun varmı görmek isterim videolarda görüyorum ama herkes vagcom diyince acaba bizde çalışmaz mi diye düşündüm o zaman fiyatlarda biraz uygundu şimdi uçmuş

sonra dedimki Expere gidiyorsun tamirciye gidiyorsun farkli farkli araçlar hepsine farklı kablo kullanacak degiller

ha bende bunu soruyordum aracımda sorun varmı görmek isterim videolarda görüyorum ama herkes vagcom diyince acaba bizde çalışmaz mi diye düşündüm o zaman fiyatlarda biraz uygundu şimdi uçmuş

sonra dedimki Expere gidiyorsun tamirciye gidiyorsun farkli farkli araçlar hepsine farklı kablo kullanacak degiller
onlar autocom veya delphi kullanıyorlar, daha pahalı..

Merhaba vagcom hex v2 alın, klon orijinal çok farketmez fiyata göre değerlendirin.
Peki bu kablolu cihaz için laptop lazim şuan laptobum yok tablet yada telefona bağlanan bir cihaz varmi acaba tamircilerde tablet var belki çok pahali bir cihazdır uygun olan bir cihaz yokmu? elimde elm327 var ariza kodunu görüyor siliyor o kadar başka işe yaradığı yok

Peki bu kablolu cihaz için laptop lazim şuan laptobum yok tablet yada telefona bağlanan bir cihaz varmi acaba tamircilerde tablet var belki çok pahali bir cihazdır uygun olan bir cihaz yokmu? elimde elm327 var ariza kodunu görüyor siliyor o kadar başka işe yaradığı yok

Ne gibi bir işlem yapmayı düşünüyorsunuz?

Ariza silme kodlama vs her ne yapılıyorsa işte pek bilgim olduğu da söylenilemez aracı 3 yıldır kullaniyorum gerek varmi bilemiyorum ama şuan aküyu tanitmam lazim mesela sonra gizli özellik açarim belki yada gereksiz birşeyse para vermeye de gerek yok arada kaldim aslında

Ariza silme kodlama vs her ne yapılıyorsa işte pek bilgim olduğu da söylenilemez aracı 3 yıldır kullaniyorum gerek varmi bilemiyorum ama şuan aküyu tanitmam lazim mesela sonra gizli özellik açarim belki yada gereksiz birşeyse para vermeye de gerek yok arada kaldim aslında

Aracınız 2020 sonrası, 2024 öncesi ise OBDeleven yada VCDC (vag-com) ihtiyacınız var. Çünkü araçlarda SFD denilen korumayı bu iki cihaz devre dışı bırakabiliyor. Emin olmamakla birlikte çinli vag-com klonlar da açabiliyor olabilir.

Aracınız 2020 öncesi ise yukarıdakilere alternatif olarak Vgate icar, vlinker, obdlink cx gibi cihazlarda kullanabilirsiniz.

Hocam birgün buluşalım ücretsiz kodlayayım akünüzü. Benim PC nin de şarjı pek iyi gitmiyor ama akü kodlama kısa idi hallederiz. Özelden telefon numaranızı atın lütfen, whatsapptan yazayım.

Bir kablo satın alayım derseniz de, bu fikri desteklerim. İhtiyaç duydukça kodlamaları denemek, sevmediğinizi geri kapatmak, yeni donanım ekleneceği zaman kodlamakta falan işe yarıyor.
Aliexpressteki klon kablolardan satın almıştım, internet ve antivirüs kapalı olarak kullanınca bir sıkıntı olmadı.

Geri