volkannehir
Yeni Üye
- İsim
- Volkan
Arkadaşlar 2013 tdı golf 7 aracım var dijital klimalı aracımda şöyle bir problem var genellikle şehir için kullandığım yada kısa mesafeli uzun yol yaptığım(klimaya ihtiyaç duymamak) için fark edemedim daha önce sanırım. Güneşli bir günde 8 saat gidince bariz anladım ama, sıkıntı şu aracın klimasını açtığımda soğutuyor normal soğuklukta ancak 100 km üzeri hızlara çıktığımda sadece normal hava üfler soğuklukta hava üflüyor bozuk diyeceğim ışıkta duruyorum soğuk üflüyor tekrar baya serinlik oluyor araç içi sonra hız tekrar 100 üzerine çıktığında yine soğukluktan eser kalmıyor neredeyse, hatta eds olan bi noktada 50 km hızlarda gittim bir süre soğuk soğuk üfledi eds bitti hızlandım yine bi müddet sonra tekrar ılık ılık sanki klima açık değilmiş gibi üfledi biraz uzun oldu yazı ama başına gelen bu 800 km yol yaptım birçok kez denedim sonuç hep aynı düşük hızlarda soğuk üfleme yüksek hızda sanki klima kapalı normal hava üfleme , sebebini bilen, başına gelen, çözüm ile ilgili fikri olan varmı acaba