Ses sistemi aracın muayeneden geçmesine engel mi ?

nihat34

Üye
İsim
nihat
Arkadaşlar herkese merhaba kime soracağımı bilemedim sizlere sormak istedim daha önce başından geçen olmuştur diye, aracımda sonradan takılan subwoofer mevcut ve bildiğiniz üzere aküden amfiye hat çekiliyor bu durumu Tüvtürk teknik değişiklik yapıldı deyip aracı muayeneyeden bırakabilir mi daha tecrübe edinmiş biri varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler 🙏

@HONEY hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim hocam şimdi içim rahatladı

Yarın muayenem var kendim bile muayeneye girince bu kadar stres yapmıyorum 😊

muayene aracın güvenliğiyle alakali bir durum ses sistemi vb işlerle alakası yoktur

Arkadaşlar herkese merhaba kime soracağımı bilemedim sizlere sormak istedim daha önce başından geçen olmuştur diye, aracımda sonradan takılan subwoofer mevcut ve bildiğiniz üzere aküden amfiye hat çekiliyor bu durumu Tüvtürk teknik değişiklik yapıldı deyip aracı muayeneyeden bırakabilir mi daha tecrübe edinmiş biri varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler 🙏

Yüksek sesle muayene alanına girerseniz ve etrafta biri şikayet ederse, çevreyi rahatsız edecek şekilde araç içinde yüksek sesle müzik dinlemekten polis ceza kesip trafikten ve muayeneden men edebilir.
Yani araçların üst hız limitleri var ancak kural limitlerini aşınca cezası var, egzoz ve ses sisteminin de işleyişi aynı diyebiliriz..

Aslında sonradan yapılan egzoz gibi aracın orijinal donanımından yüksek ses çıkarabilir olması ceza sebebi ancak şikayet olunca işlem yapılıyor.

Direkt olarak muayenede ekstra ses sistemi var diye not düşmezler ya da muayeneden bırakmazlar..

Evet arkadaşlar muayeneden sorunsuz bir şekilde geçtik cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum ayrıca artık plakaya tarih yapışma ve muayene kâğıdı verme olayı kalkmış sadece sms gelecekmiş ayrıntılara o gelen sms ile bakılabilinir hepsi o kadar egzoz muayeneside o şekilde sms geliyor.

Acaba konu gercek olabilir mi dedim?

800 W muayeneden geciyor
1000 W geçmiyor.

Camlar kapalı ses sızdırmazlık raporu da istenebilir

Geri
Üst Alt