Yarış mavisi Kamiq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZaGani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ACC Kol Montajı yapmak biraz yoracaktır hocam.. Kamiq araçlarda sargıya giren kablo yok bcmden dikey soket kol arkasına giriyor ve uyumlu kol yok baya bi tadilat işiniz olacak ama yapılır.. Şimdiden Kolay Gelsin

ACC Kol Montajı yapmak biraz yoracaktır hocam.. Kamiq araçlarda sargıya giren kablo yok bcmden dikey soket kol arkasına giriyor ve uyumlu kol yok baya bi tadilat işiniz olacak ama yapılır.. Şimdiden Kolay Gelsin
Evet hocam, haklisiniz bundan bahsedilmisti bana. Bakalim ise koyulmadan once neler yapabiliriz dusunecegim

Hocam merhabalar, 2022 Fabiam var. Şu an araçta 8" Bolero denilen ekran var. Sanıyorum standartta Kamiqlerde de böyle. Yurttışındaki Fabiaları incelediğimde sizin montajını yaptığınız 9.2" Amundsen ekran seçeneği de sunulmuş. Acaba ekranı nereden temin ettiniz ve bunu nerede yaptırabiliriz. Ellerinize sağlık bu arada.

Selamlar, ürünleri yurtdisindan temin etmistim. Moi3 full aktif cp off bir sekilde yakin zamanda aracima taktım. Epeydir konu guncellemesi yapmiyordum. Sorunuz vesilesiyle bunu da belirtmek isterim.

Ekli dosyalar

• IMG_0227.jpeg
    IMG_0227.jpeg
    365.1 KB · Görüntüleme: 38
Selamlar, ürünleri yurtdisindan temin etmistim. Moi3 full aktif cp off bir sekilde yakin zamanda aracima taktım. Epeydir konu guncellemesi yapmiyordum. Sorunuz vesilesiyle bunu da belirtmek isterim.
Maşallah çokta güzel olmuş, Fabia için kaynak bulmak çok zor konunuzu görünce direk çölde vaha bulmuş gibi oldum :), sanırım bunu yurtiçinde kolay halledemeyeceğiz gibi. Sizin bu dönüşümü yaptırabileceğim bir yer tavsiyeniz var mıdır?

Geri