Herkeze selamlar 1.2 tsi

Efeleke

Yeni Üye
İsim
Serkan
Arkadaşlar herkes merhabalar.Araniza yeni katılmakla beraber,golf tutkusu com. henüz almadığım ama karar verme aşamasında,sizinlerin tecrübelerini  ve çok güzel açıklayıcı bilgilerini bu forum a aktarmaları sayesinde karar verdiğimi söylemek isterim.Bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim.Aracım imzamda da olduğu gibi 1.2 tsi comofotline,manuel, pasifik mavi,kum beji iç döşeme,ışık paketi,sürüş paketi,17 dijon jantlar sizinde özelikle motor hakında fikirlerinizi öğrenmek isterim.herkeze tekrardan selamlar ve teşekkürler 

Arkadaşlar bü arada tornada kırmızı görünce çok kafam karıştı onuda çok beğendim gelen aracımdan vazgeçip acaba kırmizi yi 3 ay beklesen mi

20160604_154705.jpg

20160604_154735.jpg

20160604_154630.jpg

@Efeleke pasifik mavi emin olun üzmez. En beğendiğim renk olur kendileri. En ideal comfort donanımlardan birini aldınız. Hayırlı uğurlu olsun. 1.2 motoru kullandıkça seveceksiniz. ;)

Pasifik Mavi + Bej iç döşeme. Mükemmel ikili işte  :('

@Efeleke

1.2 motor, comfortline donanım, extra sürüş ve konfor paketi, artı 17 dijon jant. renk pasifik mavi+kum beji

almayanı döverler. daha ne olsun. hayırlı olsun. :'(

bej mavi uyumu çok güzel, bence hiç gerek yok.

hayırlı olsun.

Hayırlısı olsun.Renk ve donanımlar tam yerinde güle güle kullanın

hocam dijonları bana verin size dover verim :D

Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar yorumlarız için teşekürler mavi alınmıştır ? fiyat konusunda 67.500 du ama iki kere zam geldi çarşamba teslim alıcam bilgi veririm buradan

Moderatör tarafında düzenlendi:
kazasız belasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun

3 ay daha bir şekilde idare ederim, gelen zamlara için de yine de beğendiğim araca bineceğim diyorsanız yeni aracı sipariş edin hocam. 

Hatta bence dijon yerine imkan varsa u led bixenon ekletin. Aracın görünüşünü janttan daha çok değiştirecektir. 

Basic olmasın, geçen gün yeni öğrendim u led olunca bixenon plus oluyormuş. Hıza, viraja göre far kendini ayarlıyormuş. Benim araçta basic var, aydınlatma olmayan yollarda yüksek hızlarda basic aldığıma pişman oluyorum. Aydınlatma çok yetersiz(serviste ayar yapılmasına rağmen.)

Geri
Üst Alt