Kapı Kolu Elde Kalması (Çözüldü)

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Merhaba, sol arka kapıyı açarken dış kulp kısmı elde kalmaya başladı. Açtığımız yer sabit yalnız sağda kalan küçük plastik kısım yerine oturduğu gibi oynuyor. Diğer kapılarda böyle bir sorun asla yok. Resimler ve videoalardan daha iyi anlarsınız. Bu sorunu daha önce yaşayan var mıdır ? Tırnaklarına baktım sağlam geldi bana. Kapıyı açarken sağda ki küçük plastiğe baş parmağınızı bastırarak kapıyı açarsanız elde kalmıyor ama diğer kapıyı çekerseniz elde kalıyor. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü için nasıl bir yol izleyeceğim hakkında fikir sahibi olanları bekliyorum…

Video : https://disk.yandex.com.tr/i/PF2_cwtpTgn6-g

Ekli dosyalar

• IMG_8836.jpeg
    IMG_8836.jpeg
    83.2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8837.jpeg
    IMG_8837.jpeg
    82.9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8838.jpeg
    IMG_8838.jpeg
    78.9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_8839.jpeg
    IMG_8839.jpeg
    73.6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8840.jpeg
    IMG_8840.jpeg
    79.9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8841.jpeg
    IMG_8841.jpeg
    73.7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8842.jpeg
    IMG_8842.jpeg
    84.4 KB · Görüntüleme: 25

Yan duvarda bi delik var. Orada onu sokmeye yarayan klips açılmıştır. Bir tornavida yardımı ile yerine oturtmayı deneyin.

Linkteki videonun 8. Dk sından sonrası konuyla ilgili

Bu sorunu yaşayan ya da çözümü için nasıl bir yol izleyeceğim hakkında fikir sahibi olanları bekliyorum

Çözümü bilmiyorum ama basina gelmemesi icin ne yapmaniz gerektiğini bilmiyorum :)

Hatunlari kizdirmayin kardesim :)

Yan duvarda bi delik var. Orada onu sokmeye yarayan klips açılmıştır. Bir tornavida yardımı ile yerine oturtmayı deneyin.
Deneyeceğim hocam bugün çok teşekkür ederimm

Bu sorunu yaşayan ya da çözümü için nasıl bir yol izleyeceğim hakkında fikir sahibi olanları bekliyorum

Çözümü bilmiyorum ama basina gelmemesi icin ne yapmaniz gerektiğini bilmiyorum :)

Hatunlari kizdirmayin kardesim :)
Hanımcılığa kafa tutmayın kamu spotu :) :)

1691334064659.jpeg

@ZaGani dediğiniz gibi yaptım ve oldu daha önceden neden kilidi açılmış edilmiş anlamadım ama sapasağlam oldu. Teşekkür ederim tekrardan…

Linkteki videonun 8. Dk sından sonrası konuyla ilgili
Bu videonun 8. Dk sından sonrası olarak kalsın. İşine yarayan izlesin. Kilit var ileri geri yaparak takılıyor. Takmadan önce geri çekin. Taktıktan sonra ileri ittirin. Kilitliyor

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt