Golf7 plaka beyaz ışık öneri

umutkcbl

Üye
Arkadaslar merhaba. Biliyorum çok soru soruyorum ama yardımcı olan illa olur diye size danısıyorum.
Bildiğiniz üzere bu son cıkan arabalardaki plakaların ışıkları böyle mavi ile beyaza dönük birşey. İnternetten araştırdıgımda internette satılanlar tam beyaz ve cok göz alıcı gibi duruyor. Gerçeğine yakın bir ürün önerebilir misiniz? Yaptıran varmı nasıl bunu anlayabiliriz almadan önce.

Arkadaslar merhaba. Biliyorum çok soru soruyorum ama yardımcı olan illa olur diye size danısıyorum.
Bildiğiniz üzere bu son cıkan arabalardaki plakaların ışıkları böyle mavi ile beyaza dönük birşey. İnternetten araştırdıgımda internette satılanlar tam beyaz ve cok göz alıcı gibi duruyor. Gerçeğine yakın bir ürün önerebilir misiniz? Yaptıran varmı nasıl bunu anlayabiliriz almadan

Bu parçayı değiştirmek zorundamısın? İçindeki ampülü t10 ile değiştir olsun bitsin ben öyle yaptım şahsen çokta iyi duruyor ve aydınlatıyor
Hocam onlara da baktım ama aşırı beyaz bir görüntü veriyor. Gerçeklerinde çok aşırı değil bide tam beyazda vermiyor gerçeklerinde. Sizinkinin fotosu varmı gece görüntüsü

Hocam onlara da baktım ama aşırı beyaz bir görüntü veriyor. Gerçeklerinde çok aşırı değil bide tam beyazda vermiyor gerçeklerinde. Sizinkinin fotosu varmı gece görüntüsü
Çeker atarım ona göre bakarsınız

Merhaba @zulalyol abiye de bir danışın derim. Elinde varsa yardımcı olur.

Geri
Üst Alt