Golf 8 etsi yolcu koltuğunun altındaki mekanizmadan havalandırma sesi gelmesi

rower

Üye
Merhaba, etsi aracımda yolcu koltuğunun altındaki modülden, klima, koltuk ısıtma kapalı olduğu halde tam parketmek üzereyken havalandırma sesi geldiğini farkettim. Oradaki mekanizmanın, koltuk ısıtmanın havalandırması olduğunu sanıyordum, fakat koltuk ısıtmayı açmadığım halde neden oradan ses geliyor? Fikri olan var mıdır?

Sebebini buldum. Etsi elektrikli motorunun aküsü, ön yolcu koltuğunun altında bulunuyormuş. Oradan ses geliyormuş. Şimdi aklımda başka bir soru, sahler paspaslarının havuzu oradaki havalandırmanın bir kısmını kapatıyor. Pek sağlıklı değil gibi 😅

Sebebini buldum. Etsi elektrikli motorunun aküsü, ön yolcu koltuğunun altında bulunuyormuş. Oradan ses geliyormuş. Şimdi aklımda başka bir soru, sahler paspaslarının havuzu oradaki havalandırmanın bir kısmını kapatıyor. Pek sağlıklı değil gibi 😅
aracınızda 7 nin paspasları mı var .(tam olarak uyumlu mudur?)

oranın havalandırması cok önemli. servis zamanında paspas konusunda uyarmıştı beni.

Bir kaç kez bende duydum ,paylasım için teşekkürler aklıma takılmıstı,paspası kesmek gerekiyor sanırım

Sahler Paspas en alt sıradaki delikleri kapatıyor.
5 yada 6 sıra delik sırasından 1 sırası ya kapanıyor ya kapanmıyor gibi.
Yinede kesecek misiniz??

Sahler Paspas en alt sıradaki delikleri kapatıyor.
5 yada 6 sıra delik sırasından 1 sırası ya kapanıyor ya kapanmıyor gibi.
Yinede kesecek misiniz??
Henüz karar vermedim, çok sıkıntılı görünmüyor ama 1/5 ini kapatıyor sonuçta. Kararsızım

Geri
Üst Alt