Golf Gerçekten bir tutku

İsoo1002

Yeni Üye
İsim
İsmail
Nası başlanır bilmiyorum forumda keyifl zamanlar geciriryorum telefondan giriş yaptıgım ve pc olmadıgı için baya geç kalmış hissettim şimdi usb den eski resimleri buldum ve paylaşak istedim 

golf 4 askerdeyken en çok istedigim arabaydı geldigimde aşıktım resmen sonra sattım çok üzüldüm sonra golf 5 aldım kız arkadaşımla konuşmaya başladık 5 sene oldu oda benim gibi golf hastası iyice kendime benzettim sonra golf 5 satım sonra golf 6 aldım sonra marka deiştirip opel astra 1.6 cdti aldım ama hep golf tü içimdeki sattım opel i  şimdi yeni golfümüzn şiparişi verildi 10 günü var yok gelicek  onuda burda paylaşmak istiyorum golf gercek bir aşk benmi için ..

golf4.jpg

golf5.JPG

golff5.JPG

IMG_0149.JPG

IMG_0288.JPG

@İsoo1002 4-5-6 ardından astra tabi ki kesmez sizi :) yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun .

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@enpisagor hocam kesmedi valla bende gidip highline 18 durban ,spor süspansyon ergo ,cam tavan ,u let manuel 125 hp siparişi verdik bekliyoruz hem seriyi tamamlamak hemde keyifle bünmek için  s=s19

@İsoo1002 İsmail kardeşim hayırlı olsun senin adına çok sevindim , bende bu işe Mk2 gti ile başladım duygularını çok iyi anlıyorum.Yeni aracın'la huzurlu gezmeler diliyorum

@DoğanARABACI hocam çok teşekkür ederim inşallah beraberce daimi olur  golf serisinin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Orhan Teşekkür ederim hocam aldım sattım diyorum da hepsinin ayrı yerleri vardı gercekten güzel duygulardı bekliyorum yenisini sabırsızlıkla..

Rakiplerinin yorum ve incelemelerinde her zaman "Golf e göre şurası iyi burası kötü" gibi cümleler geçen bir model, Golf. Başka söze gerek var mı?

Sonunda kavuştukkk seri tamamlandı  :('

image.jpeg

image.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@İsoo1002 Hayırlı olsun, süper maşallah :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun @İsoo1002 Hocam,Allah kaza bela vermesin.Sizde (Durban-Spor Süspansiyon) -(Can Tavan)-(U led)-(Ergo Aktif) kervanımıza Hoş geldiniz :)   

Hayırlı olsun maşallah.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah, hayırlı olsun.

Güle güle kullanın.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Geri
Üst Alt