Kasko Sigorta Fiyatları ve Öneriler

mehmetkaans

Yeni Üye
İsim
Mehmet Kaan Şengül
Araç
Golf8 1.0 Impression
Merhabalar herkese, 2022 Golf 8 Impression aracımın kasko ve sigorta yenileme dönemi yaklaşıyor. Ne kadar fiyat çıkacağını korku ile bekliyorum :) Benzer araçlar için hangi firmalardan ne kadar teklif alındı merak ediyorum. Yakın zamanda teklif alan arkadaşlar araç yıl model bilgileri ile alınan teklifleri paylaşabilirse çok sevinirim.

Merhabalar herkese, 2022 Golf 8 Impression aracımın kasko ve sigorta yenileme dönemi yaklaşıyor. Ne kadar fiyat çıkacağını korku ile bekliyorum :) Benzer araçlar için hangi firmalardan ne kadar teklif alındı merak ediyorum. Yakın zamanda teklif alan arkadaşlar araç yıl model bilgileri ile alınan teklifleri paylaşabilirse çok sevinirim.
Bu sorunun bugünkü cevabını degilde 2024 mart / nisandaki cevabını çok merak ediyorum?? O tarihte Kasko 41 bin (2023 style golf) olur sanırım (yaş 30 un altı max 5-6 yıllık kaskoluluk trafikte gezinme)

Son düzenleme:
İnternet üstü Kasko yaptırırken arabanın fotoğraflarını istiyorlar mı acaba ?

İstemiyorlar sürekli internetten yaptırıyorum. Aracın bir sorunu olup olmadığı soruluyor size o kadar.

İstemiyorlar sürekli internetten yaptırıyorum. Aracın bir sorunu olup olmadığı soruluyor size o kadar.
Peki hocam Allah göstermesin bir kaza oldu veya ön cam çatladı bunu nasıl ispat ediyorsunuz. Diyelim yolda giderken cama taş değdi çatladı tutanak falan yok kasko şirketine kasko tarihinden sonra olduğunu nasıl ispat ediyorsunuz? Kasko şirketi sorun çıkarmıyor mu ? Bir de hangi firmadan yapıyorsunuz ben allianz düşünüyorum.

Ben geçen sene internet sitesi üzerinden sompo kasko yapmıştım arac dışının her yeri gözükecek şekilde fotoğraf istenmişti ve atmıştım belki bütün kasko şirketleri istemiyor olabilir fakat sompo istedi bilginiz olsun

Bildiğim kadarıyla mevcut kaskonuzun üzerine yeni kasko yaptırıyorsanız sorun yok. Daha önce internet üzerinden birkaç kez kasko yaptırdım ne bir fotoğraf ne bir detay istendi.
Fakat sıfır olmayan araca ilk defa kasko yaptırıyorsanız ya da kaskonuzun bitişinden belirli bir süre geçti ve yenilemediniz diyelim. Bu durumda sigorta şirketleri detay istiyor, hatta kasko ücretlerini de artırıyorlar.
(bilgiler net olmayabilir, tecrübelerim bu şekilde oldu)

Peki hocam Allah göstermesin bir kaza oldu veya ön cam çatladı bunu nasıl ispat ediyorsunuz. Diyelim yolda giderken cama taş değdi çatladı tutanak falan yok kasko şirketine kasko tarihinden sonra olduğunu nasıl ispat ediyorsunuz? Kasko şirketi sorun çıkarmıyor mu ? Bir de hangi firmadan yapıyorsunuz ben allianz düşünüyorum.
Ben sigortamnet kullanıyorum hiçbir bağım yok sigortacı değilim bu arada. Bu güne kadar benden bir resim isteyen olmadı qashqai marka aracım vardı. Arkadan birisi çarptı burada resim istendi araçlar kaza yerinden çekilmeden bütün açılardan resim çekip bildirdim beni bir yere yönlendirdiler ve bilir kişi gelip kontrol etti araç tamir edilip verildi. Bir yıl sonra aracımı sattım 3008 eski kasa 2014 model bir araç aldım. km 150.000 idi gene aynı kasko ve sigortayı para iadeleri almadan 3008 aktarılarak düşürüldü. Aracın gene bir resmini göndermedim o araçta bir sorun yaşamadım. 3008 sattım golf 1.0 aldım bayiden değil stokçu bir arkadaştan aldım gene bir resim istenmedi ben bugüne kadar vermedim.

Şimdi şöyle bir durum var Cam, Tampon, Kaput için soruyorsanız bir çok kaskoda mini hasar klozu sunulmakta hatta cam için yılda birkez değiştirme klozu bulunmakta yılda bir defaya mahsus bundan dolayı geçmişten gelen bir Cam çatlağını Tamponlardaki ufak hataları Kaportadaki ufak hataları kimse dert etmiyor. İsterseniz siz hasar vermiş olun mini onarım klozu karşılıyor..
Bir tanıdığım camda yaşadığı bir kimyasal madde dökülmesi sonucu oluşan cam hasarı için değişim talep edip yaptırmıştı..

Geri
Üst Alt