Konuya hızlı giriş yapınca tanışma Faslı’nı pas geçtim affola … emekliyim Gömeç sahilde yaşıyorum Kayahan vesile oldu buradan kendisini yâdediyoruz
Merhaba. Öncelikle çin ünetelerini herkes önerecek ama sakın takmayın. İleride araca uygulayacağınız birçok güvenlik ekipmanı için menüleri olmayacaktır. Ben kendi aracımda şöyle yapıyorum ; Gideceğim konuma yolculuğu navigasyondan başlatıp bluetooth geçiyorum. Dönüş noktalarına yaklaştıkça sürekli uyarıyor. Kaldıki oturduğunuz il/ilçede navigasyona ihtiyaç neden duyuyorsunuz ? Sık sehayat ediyorsanız büyük ekrana geçin orjinal olsun ama.arkadaşlar servisimi taktırayım yoksa daha basit yolu varmı ! Veya multimedyacılarmı uygun
Torpido gözü üst kısmında birboşluk var oraya aracın kullanılma kılavuzu kitabını koydum ondanmı bahs diyorsunuz slmlarMerhabalar
Aracınızda torpido gözünde ünite yok ise. Rcd330 multimedya öneririm. Ünite var ise o zaman başka, maliyetinizde artar tabi..
Evet o boşluk. Kitap olduğuna göre Ünite yok demekki rcd330 alın carplay özelliği sayesinde usb kablosu ile bağlarsınız telefona. Büyük kolaylık sağlar size..Torpido gözü üst kısmında birboşluk var oraya aracın kullanılma kılavuzu kitabını koydum ondanmı bahs diyorsunuz slmlar