Merhaba 8" ekran tak çalıştır şeklindemi aracım comfortline torpidoda ünite yok ve çerçeveyi nerden temin edebilirim ?Güncell
Ünite+tesisat şart..Merhaba 8" ekran tak çalıştır şeklindemi aracım comfortline torpidoda ünite yok ve çerçeveyi nerden temin edebilirim ?
Anladım teşekkürlerÜnite+tesisat şart..
1500tl ye standart ünite verebilirim. Bluetooth vs kullanabileceğiniz.Merhaba 8" ekran tak çalıştır şeklindemi aracım comfortline torpidoda ünite yok ve çerçeveyi nerden temin edebilirim ?
Bedava olsa da alsak diyenler çoktur Gerçekten çok uyguna veriyorum.ünite ekran bedavaymış o zaman böyle malzeme gelir mi bir daha
Hocam hangi ekran kaldi elinizde? Bende rcd330 var yerine daha buyuk takmak adina alinabilir mi? Carplay varmiydi ondaBedava olsa da alsak diyenler çoktur Gerçekten çok uyguna veriyorum.
Merhaba ekran yalnızca monitör olarak kullanılıyor, haricen ünite de almanız lazım, özellik üniteden gelir. 8 inçlik ekran var elimde yalnız çerçevesi de ayrı… Bu ilanda görüntülenen fotoğraflardaki ekrandan bahsediyorum.Hocam hangi ekran kaldi elinizde? Bende rcd330 var yerine daha buyuk takmak adina alinabilir mi? Carplay varmiydi onda
8 inç ekran son fiyatı 3000TL8 inç ekran 3500TL! Güncel
Ekran fıyatı su an ıyı8 inç ekran son fiyatı 3000TL
Detay bilmiyorum maalesef, bilgilendirme için teşekkürlerEkran fıyatı su an ıyı
Ama o ekran dıscover pro ekranı deyıl
Dıscoverpro 8 ınch ekranda nav tuşu olur
Hayırlı sarışların olsun
Ben teşekkür ederım anlayısın ıcın keşke herkes senın gıbi anlayışlı olsa bu konulardaDetay bilmiyorum maalesef, bilgilendirme için teşekkürler
Maalesef yalnızca sağ varSelamlar hocam ayna kapağının diğer eşini temin edebilir miydiniz elinizde var ise ?