ayberkenis
Yeni Üye
- İsim
- Ayberk Enis
- Araç
- Golf 7 2016 1.2 TSI Bluemotion Comfortline
2016 1.2 TSI Comfortline aracımda iç temizlik esnasında öndeki tüm klima yönlendirme klipsleri çıktı, kırılmadılar. Fiber bez ile konsolu ve klima menfezlerini silerken elimde kaldılar, iç kısımda klipsi tutan parçaları duruyor ancak dış kısımda yönlendirmeyi sağlayan klipsler elimde kaldı. Bu neden olur? Bu kadar kolay elimde kalması normal mi? Ayrıca emin olmamakla birlikte elimde kalan dış parçalardan 1-2'si kayboldu.
Hepsini en baştan değiştirmek istiyorum, aşağıdaki linkten satın alan var mıdır? Ya da İstanbul içinde (Türkiye geneli kargo ile) alabileceğim bir yer bulunuyor mu? Kendim alıp takabilir miyim? Varsa videosunu da paylaşabilir misiniz?
İyi forumlar
Hepsini en baştan değiştirmek istiyorum, aşağıdaki linkten satın alan var mıdır? Ya da İstanbul içinde (Türkiye geneli kargo ile) alabileceğim bir yer bulunuyor mu? Kendim alıp takabilir miyim? Varsa videosunu da paylaşabilir misiniz?
10.57€ 19% OFF|VW Golf 7 için 7.5 MK7 MK7.5 2013 2019 araba ön pano arka klima çıkış A/C klima delikleri Tab klip Pick| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
İyi forumlar