Yeni VW Tiguan 2024 - Tasarım Detayları

Açıkçası ben kötü olacağını düşünüyordum.

Mevcut kasanın köşeli hatlarına alışmış olduğum için olabilir.

Ancak gördüm kadarıyla çok iyi olmuş. Çok fazla detay var ayrı ayrı değinmek zaman alabilir.
Yani tek tanıdık direksiyon ve logo.. eski Tiguana göndermeler de var.

İşin özeti Tiguan yeniden doğmuş diyebilirim.

Açıkçası ben kötü olacağını düşünüyordum.

Mevcut kasanın köşeli hatlarına alışmış olduğum için olabilir.

Ancak gördüm kadarıyla çok iyi olmuş. Çok fazla detay var ayrı ayrı değinmek zaman alabilir.
Yani tek tanıdık direksiyon ve logo.. eski Tiguana göndermeler de var.

İşin özeti Tiguan yeniden doğmuş diyebilirim.
Aynen katılıyorum, hatta araca yandan bakarsanız 2015 kasa Toureg'e benzediğini göreceksiniz, şahsen ben benzettim ve 2015 Toureg'i çok beğendiğim için yeni Tiguan'ı da çok beğenmiş oldum :)

Bence dış tasarım gayet iyi olmuş.(y)

Medya ekranı abartı büyüklükte değil mi ?

Arkadan Taigo
Yandan Toyota Corolla Cross
Ama güzelmiş içi de.

Gördüğümüz kırmızı olan R versiyonu evet güzel ancak style ve elegance modelleri yetişkin aile aracı gibi duruyor. Pek agresif gözükmüyor R versiyon gibi değil.
Ancak ona rağmen içi bambaşka olmuş beğendim.

Başıma bişi gelmeyecekse beğenmedim :D

Son yılların dikkat çekme/abartılı tasarım modası vw'e de sıçradı. Ben tiguan için en azından video üzerinden tasarımı arabartılı buldum. Bu tasarım rline pakettir tabi, standart vatandaş paketi ile yan yana bi gerçek hayatta görmek lazım.

Bir de iç mekan olarak, ben yeni iç mekanı çok ruhsuz buluyorum. Yeni passat ve ID serisinin içi de buna çok yakın ve fabrikasyon aynı iç mekan hissi çok yoğun geliyor bana. Passat B8'in iç mekanı, Golf 7'nin iç mekanı. Eleştirsem de Golf 8'in iç mekanı daha özel hissettiriyordu bana. (Önceki tiguandan iyi olduğu kesin genede :p )

Performanslı bir vag araç alabilene kadar Golf 7 devam benim için :)

Tiguan sahibi olarak iç ve dış tasarımı beğendim. Dışı ve içi eskisine göre daha sportif ve agresif olmuş. Sadece içteki o kocaman multimedya ekranı beğenmedim. Çıkıntılı ve tablet gibi multimedya lara bi türlü alışamadım, sonradan oraya konmuş gibi, emanet gibi duruyor. Göğüsle bütünleşik olanlar daha bi güzel duruyor.

insanlar araç almıyor artıktablet bilgisayar alır gibi araba bakıyor bu yüzden çabuk sıkılıyor telefona günceleme geliyor arabaya da günceleme geliyor daha günceleme almıyorsa satıyoruz

Islak DSG mi var acaba bütün modellerinde ?

Geri
Üst Alt