Golf 7 kapı camı tek tuşla kaldırma ve indirme arızası

baranalp0207

Yeni Üye
İsim
baran
Selam 2015 golf 7 var bende sağ ön kapı camı düğmesi tek tuşla indirme ve kapama senkronize iki günde bir yada aynı günde bozuluyor ben kodlu yorum kodlamadan sonra çalışıyor belli bir süre sonra çalışmıyor ama bazende kodlamadan bile çalışıp yada buzuluyor neden ne olabilir acaba ?

Selam 2015 golf 7 var bende sağ ön kapı camı düğmesi tek tuşla indirme ve kapama senkronize iki günde bir yada aynı günde bozuluyor ben kodlu yorum kodlamadan sonra çalışıyor belli bir süre sonra çalışmıyor ama bazende kodlamadan bile çalışıp yada buzuluyor neden ne olabilir acaba ?
bende de aynı problem var, sanırım cam motorumuz azıralı, eski konulara göz gezdirdim genel yorumlar öyle. Ama güncel başka bir bilgi gelir mi diye ben de bekliyordum :) konu takipteyim.

Upvote 0
benzer sorun benim aracimda da vardi, zamanla tus takiminin icinde bulunduğu modül kırılıyor ve kırığın oluştuğu yerdeki tuşlar tam fonksiyonunu yerine getiremiyor.

Benim aracim 17 mk3 leon, ben kapi döşemesini söküp cam açma tuslarinin içinde bulunduğu modülü sağlamlastirıp sorunu çözdüm, belki sizin araclarinizda da benzer bir yapısı vardir mekanizmanin. bahsettiğim modul fotolardaki gibi.

Ekli dosyalar

• IMG_3727.jpeg
    IMG_3727.jpeg
    267.6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3726.jpeg
    IMG_3726.jpeg
    179.7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3723.jpeg
    IMG_3723.jpeg
    97.2 KB · Görüntüleme: 19
Upvote 0

Geri