Golf 7 Dynaudio Retrofit

İsim
Onur
Araç
Golf 7.5 1.5TSI Highline
Herkese merhabalar,
Forumda bu konu ile başlık bulamadım ve merak edenler için yorumlarımı paylaşmak istedim.

Öncelikle Ender elektronik ve Selahattin ustanın ellerine sağlık, mükemmel bir işçilik ve emek harcadılar. Özellikle yalıtım sonrası hiç bir şekilde kapı ya da başka trim sesi gelmiyor.

Sistem genel bilgileri 4 tweeter (20w adet), 4 mid kapı hoparlörü (2ohm), 2 kanallı stepne içi subwoofer (2x2ohm) ve 400w alpine amfi+DSP kombosundan oluşuyor.

Amfi lokasyonu sürücü koltuğu altında. Subwoofer da stepne içinde ancak 18"jant olan stepne içine sığıyor. Su an eski stepne yedeğin yedeği durumunda maalesef 😄.

Sonuç olarak aldığım performans ise gayet tatmin edici. Yüksek seste bozulma olmuyor ama aşırı bir yüksek ses beklememek lazım. Benim zaten önceliğim net ses almaktı ve memnun oldum. Aynı fiyata daha tatmin edici bir sistem tabiki yapılabilir ama orijinal fabrika çıkış seçeneği olmasını istedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-27-18-39-51-379_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-09-27-18-39-51-379_com.miui.gallery.jpg
    59.7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2023-09-27-18-39-14-680_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-09-27-18-39-14-680_com.miui.gallery.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20230918-WA0013.jpeg
    IMG-20230918-WA0013.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20230918-WA0004.jpeg
    IMG-20230918-WA0004.jpeg
    67.1 KB · Görüntüleme: 69

Hayırlı olsun. Bu konuyla ilgili başlık yok ama daha önceden yapanlar illaki oldu. Bunlardan birisi de benim. Keyifli dinlemeler

Hayırlı olsun. Bu sistem için altyapı olarak neler gerekli acaba ? Örneğin minimum hangi seviye ünite ve ekran seçenekleri gerekiyor ? Kalkıpta 7.5 comfortline sahibi bir birey sanıyorumki yapamıyor doğru mu ?

Hayırlı olsun. Bu konuyla ilgili başlık yok ama daha önceden yapanlar illaki oldu. Bunlardan birisi de benim. Keyifli dinlemeler
Evet yaptıran çok var hatta yaptırmadan önce birisinden dinlemeyi istedim ama bulamadım en azından başlıktan ulaşabilirler merak edenler.

Bu arada yaptığınız her retrofit için elinize sağlık, bu retrofit sonsuzluğuna yavaş yavaş girmeye başladım 😅

Hayırlı olsun. Bu sistem için altyapı olarak neler gerekli acaba ? Örneğin minimum hangi seviye ünite ve ekran seçenekleri gerekiyor ? Kalkıpta 7.5 comfortline sahibi bir birey sanıyorumki yapamıyor doğru mu ?
Bende şu an mib2 ünitesi var ve hiç bir değişiklik gerekmeden uygulama yapıldı, size de uygulanabilmeli bir değişiklik yapmadan.

Bende şu an mib2 ünitesi var ve hiç bir değişiklik gerekmeden uygulama yapıldı, size de uygulanabilmeli bir değişiklik yapmadan.
Benim aracım midline plus hocam ekranın ünitesi yok torpidoda. Ama acc-kör nokta-Pla vs vs güvenlik donanımları tam :)

Keyifli dinlemeleriniz olsun 👍 Her aracımda özenmişimdir kaliteli bir ses sistemi yaptırmaya, ama erteliyorum hep

Keyifli dinlemeleriniz olsun 👍 Her aracımda özenmişimdir kaliteli bir ses sistemi yaptırmaya, ama erteliyorum hep
Teşekkür ederim :) Zaman, duruma, yaşa vs göre öncelikler değişiyor haliyle ama umarım fırsatını yakalarsınız en kısa sürede :)

Geri
Üst Alt