A alexteixeira Yeni Üye Katılım 5 Ağu 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim Burak 4 Eki 2023 #1 Merhabalar, 2021 golf 1.0etsi sahibiyim, R veya GTI bodykit yaptırmayı düşünüyorum. İstanbulda yaptıran varsa mekan tavsiyesi varsa çok mutlu olurum
Merhabalar, 2021 golf 1.0etsi sahibiyim, R veya GTI bodykit yaptırmayı düşünüyorum. İstanbulda yaptıran varsa mekan tavsiyesi varsa çok mutlu olurum
Atesci Üye Katılım 8 Tem 2021 Mesajlar 453 Tepkime puanı 615 Konum İstanbul İsim Umut 4 Eki 2023 #2 alexteixeira dedi: Merhabalar, 2021 golf 1.0etsi sahibiyim, R veya GTI bodykit yaptırmayı düşünüyorum. İstanbulda yaptıran varsa mekan tavsiyesi varsa çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla ... 2 Aracımıda ef garaj 'da yaptırdım çok memnunum ikiside gti dönüşüm yapıldı
alexteixeira dedi: Merhabalar, 2021 golf 1.0etsi sahibiyim, R veya GTI bodykit yaptırmayı düşünüyorum. İstanbulda yaptıran varsa mekan tavsiyesi varsa çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla ... 2 Aracımıda ef garaj 'da yaptırdım çok memnunum ikiside gti dönüşüm yapıldı