Ekli dosyayı görüntüle 70172Ekli dosyayı görüntüle 70171
Arkadaşlar merhaba araçta iki ikaz lambası da dpf yüzünden yanıyor bujiler yanıp sönüyor dpf yi temizlemek için bir tavsiyeniz var mı? Arabayla yol yapmaya devam edeyim mi
hocam sen 2 dir aynısını diyorsun ama bir önerme yapsan ne yapayım bilmiyorumKullanmayın / kullanılmaz
Don't feed the trollshocam sen 2 dir aynısını diyorsun ama bir önerme yapsan ne yapayım bilmiyorum
okyDon't feed the trolls
araç dpf den kaynaklı yapıyor ama nerede temizletirim bilmiyorumAraç dizel çay motorsa egr den de yapabilir.dpf olsa genelde tek ve sembolü farklı yanar.
vcds için yardımcı olur musunuzDpf temizliğini araç rejenerasyon ile yapıyor. Olmadı vcds ya da odis ile rejenerasyon başlatabilirsiniz. Bu da çare olmazsa fiziksel temizlik pek işe yaramadığını duyuyoruz.
hararet sorunu çözüldü yakım mazot fitresi çatlak o yüzden yakıyor dpf gırtlak dolu araç uzun zaman yatıyorduAraç çok fazla hararet yapıyor..
Araç çok yakıyor..
Yazılım tavsiye..
Dpf arızası..
nasıl irtibata geçebilirizOlurum fakat biraz zorlanabiliriz. Vcds ile sürerek rejenerasyon tavsiye ederim. Bu konuda youtube videolar var. Böyle adım adım daha kolay olur.