TurgayS
Yeni Üye
Ben bu parça koduyla servise gittim serviste parça görseldekiyle aynı parça doğru ama wolsvagen varianata ait bi parça olarak gözüküyor emin olamadım o yüzden sipariş vermedim uyum sağlamaz diye sizde bu parça koduyla mı aldınız uyum sağladı mı ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirimAynı parçayla alakalı problem yaşadım,yetkili servisler veriyor,ancak biraz pahalı,geçen sene 600tl gibi bir fiyata veriyorlardı,n'olmuştur bilmiyorum.
Üzerinden epey bir zaman geçti,tam hatırlamıyorum ancak yine de bir bakacağım sizleri bilgilendiririm.Ben bu parça koduyla servise gittim serviste parça görseldekiyle aynı parça doğru ama wolsvagen varianata ait bi parça olarak gözüküyor emin olamadım o yüzden sipariş vermedim uyum sağlamaz diye sizde bu parça koduyla mı aldınız uyum sağladı mı ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim
ne yazık ki bulamadım,ancak MQB platformundan çıkan çoğu araç aynı parçayı kullanıyor.mesela normal golf için üretilen parça avrupa pazarında golf sportwagen,variant gibi gözükebiliyor.yetkili servisten bilgi aldıysanız bir sormanızı tavsiye ederimçok teşekkür ederim bekliyorum