Sunroof Mikası (Plastiği) Değişimi

talhayasindurak

Yeni Üye
İsim
Talha Yasin Durak
Araç
VW Golf 7
VW Golf 2015 1.2TSI aracımın Sunroof Mikası çatlaktı.
Golf,Leon,Passat vs tarzı VAG grubu araçlarda oldukça fazla kez çatlayan Sunroof Mikası(Plastiği) su alma hassasiyeti olan herkesin değiştirmesi gereken bir malzeme.
-Serviste güncel olarak 22.900₺(malzeme) fiyatı çıkartılmaktadır.
-Sarı Sitede servisten alan bir arkadaştan 9.000₺’ye aldım Konya’dan İstanbul’a getirttim İstanbul’da da Ahmet Oto Cam Kartal’da montajını yaptırdım.
Yapılmadan önceki fotoğrafını da ekliyorum gerçekten güzel bir işçilikle yapıldı.
Değiştirmeyenlere değiştirmelerini tavsiye ediyorum zira zamanla alt tabandan içeri su alması mümkün…

Ekli dosyalar

• IMG_1593.jpeg
    IMG_1593.jpeg
    204.3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1610.jpeg
    IMG_1610.jpeg
    125.6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1226.jpeg
    IMG_1226.jpeg
    92.9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_1227.jpeg
    IMG_1227.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 71

Tavanın kaderi değişmiş hocam :) tamirini yaptığını söyleyen yerler de var ama videodan bakınca yanıltıcı oluyor

başıma gelmesinden en çok korktuğum olay.Gerçekten uyguna çözmüşsünüz,hayırlı olsun.Umarım bu sorunu tekrar yaşamazsınız

Tavanın kaderi değişmiş hocam :) tamirini yaptığını söyleyen yerler de var ama videodan bakınca yanıltıcı oluyor
Maalesef hocam kimse risk almak istemiyor çok nadir düzgün ustalar var çok şükür öyle bir ustaya denk geldim bende umarım sizin başınıza gelmez

başıma gelmesinden en çok korktuğum olay.Gerçekten uyguna çözmüşsünüz,hayırlı olsun.Umarım bu sorunu tekrar yaşamazsınız
Güzel temenniniz için teşekkürler hocam,maalesef kronik bir problem umut ediyorum ki tekrarlamaz ve de sizin başınıza da gelmez…

Maalesef hocam kimse risk almak istemiyor çok nadir düzgün ustalar var çok şükür öyle bir ustaya denk geldim bende umarım sizin başınıza gelmez
Valla ben onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum :D. Tamiri deneyeceğim gibi ama bakalım sıcak havada yapılması taraftarıyım

Valla ben onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum :D. Tamiri deneyeceğim gibi ama bakalım sıcak havada yapılması taraftarıyım
1 sene önce yaklaşık 15.000₺ idi şu an sadece malzeme 22.000₺ (yetkili servislerde) hayır anlayamadığım nokta yan sanayisi de yok bunca bol malzemeyi barındıran VW’nin bu parçasını neden sadece yetkili servislerde bulunuyor pek de anlamış değilim açıkçası.

Geri
Üst Alt