Metin Bey, araçtan uzaklaşınca kilitleme yaparken falaşörün kapanma olayını çözdünüz mü?
Çok oldu çözüleli...
https://www.golftutkusu.com/topic/23513-golf8-kumandasiz-arac-kilitleme-retrofit/
Metin Bey, araçtan uzaklaşınca kilitleme yaparken falaşörün kapanma olayını çözdünüz mü?
teşekkür ederim, ben de yaptırmak istiyorum ama Ankara'da nerede yaptırabilirim açıkçası bilgim yok?
Necati Usta - Kaygusuz Oto (İvedik te) Bir görüşün. İşlem öncesi arayarak bilgi - randevu alın. Randevusuz çalışmıyor.teşekkür ederim, ben de yaptırmak istiyorum ama Ankara'da nerede yaptırabilirim açıkçası bilgim yok?
teşekkür ederim, ben de yaptırmak istiyorum ama Ankara'da nerede yaptırabilirim açıkçası bilgim yok?
Kodlama yapılmış mı ?R sahibi arkadaşım benden önce yeni nesil ıq led stoplar için aracı Ender Elektroniğe bırakmış montaj bitmiş fakat bazı özellikleri çalışmamış takibimde bakalım nasıl sonuçlanacak ama çok iyi duruyor...
Ekli dosyayı görüntüle 80006
Ekli dosyayı görüntüle 80007
Ekli dosyayı görüntüle 80008
Kodlama yapılmış mı ?
8.5 kasa IQ Light stoplar gerçekten güzel duruyor. Multimedya ayarlarında bu stopların 3 adet açılış animasyonu seçilebiliyor.
8 kasa IQ light'ta böyle bir ayar bulunmuyordu. 8'in multimedyasına animasyon özelliği getirilebilirse yeni stoplar tam anlamıyla kullanılmış olur.