Mechanical
Üye
Şu yeni matrix farlar ne zaman piyasaya düşer acaba
Güzel olmuş. Güle güle kullanın. Astra K da çok alışmıştım led matrix farlara. Şu an çok arıyorum. Kaça mal oldu acaba toplamda?
Şu yeni matrix farlar ne zaman piyasaya düşer acaba
Hocam peki style ve r-line paketteki farlar passat’ta vs olduğu gibi cam değişimi ile kamera geldiğinde hat çekilerek kodlandığında ile matrix’e dönüşüyor mu, yoksa onlarda da farklı fara mı geçmek gerek?Teşekkürler yapacaklar için malzeme listesi bunlar uzun, zahmetli ve sabır gerekiyor benim tam olarak bitmedi acc montajı çarşamba yada perşembe gibi olacak malzemelerim henüz teslim edilmesi 14.sayfada ve impression da yaptığım başlık var orada paylaşmıştım listeyi kısa olarak aşağıya bıraktım ürünlerin temini yapılarak başlanabilir...
Ben genel de fiyat yazmam aldığım zaman ön cam serviste 10bin di şimdi 13bin yani diyelim ben 70bin harcadım ama bir ay sonra 80b gibi o yüzden parça kodlarını yazarım herkes kendi imkanları ile bir şekilde daha araştırarak rakamı oluştrabilir...
kısaca bu işi yapacaklar aşağıda yazılanı bulunca alıp kenara atacak çünkü herşeye %10 zam geldi dolar kuru artıyor...
Burada swapp ücreti net 680€ bununla beraber araçla kapalı olan bütün sistemler açılıyor...
- Ön cam değişimi ( 5H0845011ALNVB )
- Şerit takip ( 5WA980653D )
- Iq light matrix far ( 5H1941059 - 060 )
- Xenon far beyni x2 ( 992941571 AE )
- Matrix Modülü ( 5WA907338 )
- Acc radar ( 5WA907572 )
- Acc radar amblem ( 5H0853601 )
- Swapp Lisans (680€)
- Kablo setleri
- Montaj
- İmpression için far seviye sensörü
Bu arada bu retrofit garajdaki iç çekim senin araç sanırım
https://www.instagram.com/reel/C1rw2qZo2Uw/?igsh=MWNycnM0eXUyYmdleA==
Hocam peki style ve r-line paketteki farlar passat’ta vs olduğu gibi cam değişimi ile kamera geldiğinde hat çekilerek kodlandığında ile matrix’e dönüşüyor mu, yoksa onlarda da farklı fara mı geçmek gerek?
Güzel olmuş, ilerleyen zamanda stopları iq led stoba değiştirme fikti bende de var, şimdilik garantiyi etkiler mi olayı korkutuyor.
Güzel olmuş, ilerleyen zamanda stopları iq led stoba değiştirme fikti bende de var, şimdilik garantiyi etkiler mi olayı korkutuyor.
Orjinal düşüyorsan alıp kenara koy istediğin zaman yaptır...
Sor servise istersen mesela yılbaşından sonra ne kadar zam gelmiş görmüş oluruz...
- Iq led stop ( 5H0945208A 5H0945308 5H0945207A 5H0945307 )
- Iq led stop soket - İki Adet ( 982973714 )
- Montaj 1.5-2.0 arası
Şimdiden en azından alınması mantıklı ama ne yazık ki araçtan başka giderlerde olduğundan ileri ki aylarda inşallah.