Arac zaten alcakti. Ondan yana sorun yok. Alcak araba sevmesek suv alinirdi bu paralara300km civarı yol kaptık karma şuan sorun yok araca binip çıkarken alçak olmasından başka onada alışacağız
Arac zaten alcakti. Ondan yana sorun yok. Alcak araba sevmesek suv alinirdi bu paralara300km civarı yol kaptık karma şuan sorun yok araca binip çıkarken alçak olmasından başka onada alışacağız
Şef iyi akşamlar , farları takmadın mı göremedik bi görselHasan Ali, gerek samimiyetin gerek yardımların için çok teşekkür ederim kardeşim. Far anahtarı için fiyat alacağım, hemen sonrasında Metin ile montajı bitireceğiz.(Kafası baya yoğundu adamın.)
Okan selamlar, farları taktık ve kullanıyorum. Hem görsel hem de fonksiyonel olarak oldukça başarılı. Bütçesi olana tavsiye ederim.Şef iyi akşamlar , farları takmadın mı göremedik bi görsel
Hayırlı olsun şef , bi görsel atabilir misin bizde görelim nazar değmezseOkan selamlar, farları taktık ve kullanıyorum. Hem görsel hem de fonksiyonel olarak oldukça başarılı. Bütçesi olana tavsiye ederim.
Yaptiginiz islemleri detayli olarak anlatabilir misiniz?Okan selamlar, farları taktık ve kullanıyorum. Hem görsel hem de fonksiyonel olarak oldukça başarılı. Bütçesi olana tavsiye ederim.
Rline'a ait ön farları aldım, sol tarafta kötü hava far anahtarını aldım servisten. Ender elektronikte taktırdım. Bu kadar...Yaptiginiz islemleri detayli olarak anlatabilir misiniz?
Kilitlerken mecbur dokunuyoruz diye biliyorum.Dediğiniz gibi keşke otomatik kendi kilitlese
abi tam tarihi hatırlamamakla birlikte 2022 belli tarihten sonraki üretilen araçlarda parça değişimi oldu, gizli özellikle uzaklaştığında da otomatik kapanma mevcut. açtıran bir kaç kişi olmuştu. ilker abi ile görüş halleder senin araç 2023 cünküEvet denedim bir kaç kez olmadı... bana da bu da yeterli
abi tam tarihi hatırlamamakla birlikte 2022 belli tarihten sonraki üretilen araçlarda parça değişimi oldu, gizli özellikle uzaklaştığında da otomatik kapanma mevcut. açtıran bir kaç kişi olmuştu. ilker abi ile görüş halleder senin araç 2023 cünkü
kodlama ile uzaklaşınca otomatik kilitlenme aktif edilebiliyor.Aylardır aracı kullanıyorum her gün yeni birşey öğreniyorum...
forum da paylaşan oldumu bilmiyorum görmedim...
aracı kurcalarken açma ve kapama ayarları menüsünde keyless başlığı altında etkin olmayan bu yeri gördüm şaşırdım ilker kardeşime de sordum hemen...
Sistemi etkin hale getirdikten sonra aracı kilitledim...
uzaklaşıp tekrar aracın yanına geldim 1mt mesafede araç kilidi açtı...
kapıyı artık açarken dokunmuyorum tabi kilitleme için elimi yine kullanıyorum aslında kilitlerkende bu sistem çalışsa çok iyi olurdu...
yoksa çalışıyor mu
Ekli dosyayı görüntüle 74478