merhaba arkadaşlar ikinci elde fiyatlar gerçekten düştü mü söylenenlere göre ikinci el piyasası çok durgun benim iaçımdan fark etmez yarıyarıya düşsün sonuçta alacağım araba da düşüyor mantığı var bende
Matrah düzenlemesi sizce şu an 1.5 yukarısına satılan aracı kapsar mı? Genelde B segmenti ve bazı C segmenti araçlar için konuşuluyor gibi duymuştum da.Forumda aracını satan / ilana çıkaran / alışveriş sayfasında konu açanlara sormak lazım
Yazdığınız fiyatlarla yakın uzaktan satma ihtimaliniz nedir diye?
Herkes eski düzene göre fiyatlamaya devam ediyor.
Alsatçı galerici alemine sormak lazım niye böyle ildu ?? Niye saldırmıyorsunuz sıfır+ 2. Ellere diye
Millet zannediyorki yüce devlet bunları ensesinden sniper la tek tek yere serdi explosion yerlestirdi oturdukları koltugun altına? (Call of duty modern car warfare 6)
Yok öyle bişey
Alsatcı galerici adam kurnaz adamdır
Bişey bekliyorlar. (Kasım sonunda)
Bende bekliyorum (%60 lık matrahın geri gelmesini mesela)
Elektrikli araca %10 ötv oluyordaMatrah düzenlemesi sizce şu an 1.5 yukarısına satılan aracı kapsar mı? Genelde B segmenti ve bazı C segmenti araçlar için konuşuluyor gibi duymuştum da.
Hala bir çok kişi eski piyasa sanıyor ve fiyat düşmüyor. Cidden satmak isteyen mantıklı fiyat civarları yazıp kısa sürede satıyor. İlginç piyasa.Aracım 3 ay önce bir ay ilanda kaldı 3 ay önce gelen tekliflerle şuankileri kıyasladığımda hiçbir fark yok ancak takipte olduğum a3 sedan 2020 model 35tfsi 40k km altı araçların 1.400.000den başladığını gördüm ilgilendiğim bir araç vardı 1.250.000 den dün satılmış . Keza aynı şekilde takipte olduğum 1.5 eTsi Style 2021-22 araçların piyasası hala aynı 1.440 civarı bir değişiklik gözlemlemedim . Göz gezdirdiğim araçlarda leon vardı 1.5 eTsi fr dsg 1.380.000e ikinci el varken 1.250.000 bandına araç bulmak mümkün sıfırı da 1.350.000e bulunabilirmiş .
Gözlemlediğim şeyler bunlar garip geldi açıkcası... takipte olduğunuz araçlardaki fiyat değişimlerini bu konu üzerinden takipteyim
Aynen düşerse sürümden kazanır ama bir yandan da cari açık artmasın diye düşürülmesi uygun olmazda deniliyor, iki taraftanda sıkıntı.Elektrikli araca %10 ötv oluyorda
Petrollü araca %60 ötv ??? Çokmu??? (Yada azmı??)
Devlet cebine sürümden girecek paraya bakar
%80 cebine girmiyorsa %60 a tav olur
Ben alsatçı aleminin saldırmamasından kıllanıyorum.
Bu adamlar ilkokul terk adamlar ama İQ su hicde eksik adamlar degilller