Nurulllah Tipi
Yeni Üye
2013 golf 1.2 tsi golf yağ eksiltme problemi yaşayan oldu mu bi çözüm bulabilen?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni araba eksiltmiyormuş resmen yakıyormuş duman atıyor muydu araba 500km de 1lt çok fazlaAynı sorunu ben yaşadım 500 km'de 1 litreye kadar gitti yağ eksiltme, arabayı yaptıralı 2 bin kilometre oldu, ve yağ eksiltme yok gibi şu anlık. Piston, segman, subap lastikleri değişiyor ve düzeliyor. Euro 5 105 ve 122 bg araçlarda kronik bunlar. Maalesef tek çözümü bu, geçen ayın parası ile 32 bin tl gibi bir ücret ödedim.
Evet ama yakında sizinki de öyle olacak, binmeyi düşünüyorsanız fiyatlar uçmadan iyi bir ustada bir baktırın motora. Ankara'da oturuyorsanız yardımcı olabilirimSeni araba eksiltmiyormuş resmen yakıyormuş duman atıyor muydu araba 500km de 1lt çok fazla
Merhaba 1.2 tsi araçlara da 1.4 tsi 140 hp oluyor mu acaba. Bilginiz var mı?Şimdi uğraşmıyorlar motor yapmaya direk sandık motor yapıyorlar 1.4 140 beygir motor için 50 bin demişlerdi +15 işçilik
ruhsata işletmeye gerek yok dediler muayeneden geçiyormuş
Takıyorlar bir sıkıntı olmuyor ruhsata işletmeden kullanıyorlar muayeneden geçiyor diyeMerhaba 1.2 tsi araçlara da 1.4 tsi 140 hp oluyor mu acaba. Bilginiz var mı?
Eğer sıkıntı artarsa motoru kendim indirip yapmayı düşünüyorum işçilik fiyatları aldı başını gitti.Evet ama yakında sizinki de öyle olacak, binmeyi düşünüyorsanız fiyatlar uçmadan iyi bir ustada bir baktırın motora. Ankara'da oturuyorsanız yardımcı olabilirim
Merhaba benim aracım 1.2 tsi. Acaba 1.4 tsi 140 HP sandık motor takılabilir mi. Siz nereyle görüştünüz. İletişim kurabilir miyim.Şimdi uğraşmıyorlar motor yapmaya direk sandık motor yapıyorlar 1.4 140 beygir motor için 50 bin demişlerdi +15 işçilik
ruhsata işletmeye gerek yok dediler muayeneden geçiyormuş
Kaç model kaç km aracınızAynı sorunu ben yaşadım 500 km'de 1 litreye kadar gitti yağ eksiltme, arabayı yaptıralı 2 bin kilometre oldu, ve yağ eksiltme yok gibi şu anlık. Piston, segman, subap lastikleri değişiyor ve düzeliyor. Euro 5 105 ve 122 bg araçlarda kronik bunlar. Maalesef tek çözümü bu, geçen ayın parası ile 32 bin tl gibi bir ücret ödedim.