@onurhcs size de kolay gelsin.Merhaba kolay gelsin aracımın ekranında bu hatayı alıyorum
Evet
Klimada soğuklukta bir sıkıntı yok gayet güzel soğutuyor sıcaklıktada en sağda sıcaklık çok iyi geliyor genel olarak sıcaklığımda iyi tahminimce arabaya buharlı temizlik yaptırmıştım nem ölçerim bozulmuş olma ihtimalide olabilir sağlam usta arıyorumKlimadan sağlıklı bir şekilde soğuk ve sıcak hava geliyor mu?
Standart kullanımda uzun süre iç sirkülasyon devrede ya da ac kapalı kullanırsanız bu uyarıyı verir ancak sizde devamlı ise bu durumu ölçen parçanın durumuna bakmanız lazım. Yani su almış ya da nemden kurtulamamış olabilir. Soğutma gerçekleşmiyorsa yoğuşma olacağından da uyarı veriyor olabilir.
Arka camda ya da genel olarak camlarda buğulanma oluyorsa stepne kısmına bakınız ıslak olup olmadığına.
SıcaklKlimadan sağlıklı bir şekilde soğuk ve sıcak hava geliyor mu?
Standart kullanımda uzun süre iç sirkülasyon devrede ya da ac kapalı kullanırsanız bu uyarıyı verir ancak sizde devamlı ise bu durumu ölçen parçanın durumuna bakmanız lazım. Yani su almış ya da nemden kurtulamamış olabilir. Soğutma gerçekleşmiyorsa yoğuşma olacağından da uyarı veriyor olabilir.
Arka camda ya da genel olarak camlarda buğulanma oluyorsa stepne kısmına bakınız ıslak olup olmadığına.
arabamda sıcaklık ve soğukluk olumca buharlaşma olmuyorKlimadan sağlıklı bir şekilde soğuk ve sıcak hava geliyor mu?
Olağan bir durum değil o zaman. Buharlı temizlik etki etmiş olabilir. Yaptırdığınız yere bir danışın.Klimada soğuklukta bir sıkıntı yok gayet güzel soğutuyor sıcaklıktada en sağda sıcaklık çok iyi geliyor genel olarak sıcaklığımda iyi tahminimce arabaya buharlı temizlik yaptırmıştım nem ölçerim bozulmuş olma ihtimalide olabilir sağlam usta arıyorum
Yaptırdığım yere söyledim ilk defa başımıza geldi diyor erele veya doğuş otoya vermem gerekecek gibi görünüyorOlağan bir durum değil o zaman. Buharlı temizlik etki etmiş olabilir. Yaptırdığınız yere bir danışın.
Geçmiş olsun.