Turkoilmarket alışveriş sitesi hk.

Sıkıntısız site diye düşünüyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olur diye düşünüyorum.

Motulda 150bin km altı için 0w-30 specific , üzeri için de 5w-30 specific öneriyor.
Motul yağ bulucu

Benim araca serviste bakımların yarısını Castrol 5w-30 kullandılar ve daha sonra da 0w-30 shell kullanıldı. Şimdi de 150 bini geçince 5w-30 geçmek gerekir mi diye düşündüm. Sizin de fikrinizi alayım diye sormuştum.
Bu arada soruya soruyla geldim gibi oldu kusura bakmayın.

ben arabayı sıfır aldığımda servis ilk 2 sene araca 0w30 koymuştu . Sonra 5w 30 koydu sonraki bakımda 0w 30 sonrakinde 5w 30 :). Adamlara sizin bi standardınız yokmu biriniz 0 koyuyo biriniz 5. Sonra bakımları kendim yapmaya başlayınca hep 5w30 dan devam ettim.

yağ yağdır marka marka çok fark etmez 2 defadır shell 5-30 kullanıyorum memnunum shelle devam edeceğim motul veya luqymoil bunların etkisi psikolojik o kadar para verince insan istiyor ki bir fark olsun ama oluyor mu o da bir muamma

ben arabayı sıfır aldığımda servis ilk 2 sene araca 0w30 koymuştu . Sonra 5w 30 koydu sonraki bakımda 0w 30 sonrakinde 5w 30 :). Adamlara sizin bi standardınız yokmu biriniz 0 koyuyo biriniz 5. Sonra bakımları kendim yapmaya başlayınca hep 5w30 dan devam ettim.
Son gittiğinizde 10 numara yağ varmış çok iyiymiş otobüscüler mazota dahi atıyormuş benim araca ondan koyun deseydiniz

yağ yağdır marka marka çok fark etmez 2 defadır shell 5-30 kullanıyorum memnunum shelle devam edeceğim motul veya luqymoil bunların etkisi psikolojik o kadar para verince insan istiyor ki bir fark olsun ama oluyor mu o da bir muamma
4 yıldır Liqui Moly kullanıyorum. Ondan önce Castrol kullanmıştım(yetkili servis süresince). Geçenlerde Triger Zincir değişimi için yan kapak açılınca zincir kısımlarında herhangi kir yoktu. Gayet iyiydi.
Shell, Liqui Moly ve Motul iyi yağlar diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt