Zafer_ONDER
Üye
- İsim
- zafer önder
- Araç
- GOLF 7 2016 1.4 TSI MANUEL
deneyeceğim.sellektör kolunu kendinize çekerek 5sn bekleyin silinebilir.
tekrar deneyeyim bu şekilde@Zafer_ONDER
Değiştirirken diğer plaka lambası yanıyor muydu? Yani far anahtar konumu parkta ya da far açık konumda mi yoksa 0 konumunda mıydı?
Bir de şöyle deneyiniz.
Far anahtarı 0 konumda kalsın, kontak kapatıp açın. Sonra ampulü tekrar takıp deneyiniz. Daha sonra far anahtarını park ya da far açık konuma alarak tekrar uyarı gelip gelmediğine bakınız. Standart değişim bu şekilde oluyor.
Ampul değeri mi farklı acaba? Patlayan ile yeni aldığınız karşılaştırınız mı?Her iki şekilde de olmadi hata vermeye devam ediyor
Bilmiyorum 14. Katta oturuyorum iki kere inip ciktim yarin bakarimAmpul değeri mi farklı acaba? Patlayan ile yeni aldığınız karşılaştırınız mı?
Ayni bu sekilde yaptim isiklar yaniyor ama ariza gitmiyor iste enteresan
çalışma prensibi çektiği akım ölçümü ile yapılıyor. Yani kaç watt enerji çekmesi gerekirse, üstü ya da altı olduğunda uyarı veriyor diye biliyorum. O sebeple sordum. Belki de ikisini de beraber değiştirmek gerekiyordur emin değilim.Ayni bu sekilde yaptim isiklar yaniyor ama ariza gitmiyor iste enteresan
Dogrudur hakli olabilirsiniz ampulleri tekrar degistirecegim degerlerine bakipçalışma prensibi çektiği akım ölçümü ile yapılıyor. Yani kaç watt enerji çekmesi gerekirse, üstü ya da altı olduğunda uyarı veriyor diye biliyorum. O sebeple sordum. Belki de ikisini de beraber değiştirmek gerekiyordur emin değilim.