bugün işe giderken epc ışığı yandı 5dk sonra da araba kendisini korumaya aldı tam da köprü altında yakalandım
saatte 10km hızla geçtim köprüyü araba gaz yemedi ama belli bir hızda ilerledi
köprü çıkışında sağa çekip durdum 2dk bekledim tekrar çalıştırdım araba normal bir şekilde çalıştı ama 5dk sonra yine korumaya aldı
zar zor bu şekilde işe vardım Allahtan bilgisayar arabadaydı
boğaz kelebeği düşük sinyal hatası vermiş. arızayı sildim hemen tekrar geldi ekrana
arıza silinmeyince iyi oluyor arabayı hareket ettirmeden sorunun çözülüp çözülmediğini anlayabiliyorsun
boğaz kelebeklerinin içinde sinyali aktaran ve elektriği ileten tırnaklar var bunu tırnaklı yapmalarının sebebi
elektronik kartın sökülüp yenisiyle değiştirilebilir olması için.
ben bu tırnakları kestim (kesmenden önce foto çekmeyi unutmuşum) onun yerine tel ile lehim yaptım bir daha iletişim hatası olmasın diye
artık arıza kodu vermiyor
saatte 10km hızla geçtim köprüyü araba gaz yemedi ama belli bir hızda ilerledi
köprü çıkışında sağa çekip durdum 2dk bekledim tekrar çalıştırdım araba normal bir şekilde çalıştı ama 5dk sonra yine korumaya aldı
zar zor bu şekilde işe vardım Allahtan bilgisayar arabadaydı
boğaz kelebeği düşük sinyal hatası vermiş. arızayı sildim hemen tekrar geldi ekrana
arıza silinmeyince iyi oluyor arabayı hareket ettirmeden sorunun çözülüp çözülmediğini anlayabiliyorsun
boğaz kelebeklerinin içinde sinyali aktaran ve elektriği ileten tırnaklar var bunu tırnaklı yapmalarının sebebi
elektronik kartın sökülüp yenisiyle değiştirilebilir olması için.
ben bu tırnakları kestim (kesmenden önce foto çekmeyi unutmuşum) onun yerine tel ile lehim yaptım bir daha iletişim hatası olmasın diye
artık arıza kodu vermiyor
Son düzenleme: