Teşekkür ederim. -11 derecenin altında aracı çalıştırıp kullandığım da oldu. Belki de farklı bir sistem vardır. Yoksa kışın Kars, Erzurum, Hakkari gibi kışın çok düşük sıcaklıklarda bu araçların çalışmaması gerekli ki diğer ülkeler de bu düşük sıcaklıkları görmekte.Kaynak: https://www.opet.com.tr/opet-adblue#:~:text=Opet AdBlue®' nun donma,geçtikten sonra yeniden güvenle kullanılabilir.
- Opet AdBlue®' nun donma sıcaklığı -11°C olup, bu sıcaklığın altındaki sıcaklıklara maruz bırakılması halinde donacaktır. Donmuş Opet AdBlue® yeniden sıvı hale geçtikten sonra yeniden güvenle kullanılabilir
Firmadan firmaya bu durum değişir mi bilmiyorum.
Yakıt deposunun yanında bir de mavi kapaklı bir adblue kapağı mevcut, dolum o kısımdan yapılıyor.hocam aklıma takıldı adblue golf araçlarında yakıt deposunamı dökülüyor.benim bildiğim onun sistem içinde başka bir de kapalı deposunun olduğunu sanıyordum.hatta yetkili serviste cihaz ile bağlanıp seviyesine bakıp yeteri kadar olduğunu söylemişlerdi.
aynı şeyden bahsediyormuyuz?
benim aracımda bahsettiğin yerde mavi kapaklı bir yer yok.Yakıt deposunun yanında bir de mavi kapaklı bir adblue kapağı mevcut, dolum o kısımdan yapılıyor.
Araç dizel mi benzin mi peki Hocam? Bir yanlış anlaşılma olmasın? Ve kaç model?benim aracımda bahsettiğin yerde mavi kapaklı bir yer yok.
Farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz.benim aracımda bahsettiğin yerde mavi kapaklı bir yer yok.
Sizde adblue olmaması lazımaraç dizel 2015 model golf tdı bluemotion