Akü Değişimi Sonrası Kumandadan Cam Kapanmama Problemi

alierengndr

Yeni Üye
İsim
Ali Eren GÖNDER
Araç
2016 Golf 1.6 TDI BMT COMFORTLINE DSG
Arkadaşlar merhaba. 2016 model 1.6 tdi dsg golf 7 aracımin aküsü bitti ve bugün yeni 70 ah efb varta n70 akü taktırdım. Akü değiştiğim yerdeki usta kodlamaya gerek yok dedi ancak aküyü değiştirdikten beri Kumandadan arabanın camlarını açıp kapatamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?

Arkadaşlar merhaba. 2016 model 1.6 tdi dsg golf 7 aracımin aküsü bitti ve bugün yeni 70 ah efb varta n70 akü taktırdım. Akü değiştiğim yerdeki usta kodlamaya gerek yok dedi ancak aküyü değiştirdikten beri Kumandadan arabanın camlarını açıp kapatamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
Aracınıza binin. Kontak açın. Cam açma kapama, sağ sol her ikisini de şoför kapısındaki açma kapamadan, camın yukarıya dayanma noktasına gelene kadar ve sonrasında 5 saniye daha tutarak serbest bırakın. Ardından tekrar deneyin. Sonucu tekrar iletin.

Aracınıza binin. Kontak açın. Cam açma kapama, sağ sol her ikisini de şoför kapısındaki açma kapamadan, camın yukarıya dayanma noktasına gelene kadar ve sonrasında 5 saniye daha tutarak serbest bırakın. Ardından tekrar deneyin. Sonucu tekrar iletin.
Birazdan deneyip sonucu ileteceğim hocam. Umarım düzelir. Teşekkür ederim.

Hocam şimdi denedim ama olmadı maalesef.

Hocam şimdi denedim ama olmadı maalesef.
Multimedyadan araç ayarlarında cam seçeneği aktif mi?

Bir de kumandadan kapama tuşuna basılı tutunca birinci 4'lü yandıktan 1-2 saniye sonra tekrar 4'lü yanıyor mu?

Araç içerisinde camlar tek tıklamayla da açılma veya kapanma yapabiliyor mu? Ogzogz hocamın dediğini bir de açılma yönünde de deneyin. 10 saniyeye yakın basılı tutun.

Geri
Üst Alt