Antifiriz

MICHY

Üye
İsim
Anıl İbrahim Güney
Araç
GOLF 2020
Arkadaşlar , 2020 Golf için antifriz olarak G12 mi yoksa G 13 mü kullanılır? ( kitapçıkta göremedim )

Arkadaşlar , 2020 Golf için antifriz olarak G12 mi yoksa G 13 mü kullanılır? ( kitapçıkta göremedim )
Aracınızın soğutma sıvısı haznesinin dışında yazabilir. Muhtemelen g12evo. Yine de kontrol ediniz.

Teşekkürler yarın bakayım

2. Yılın sonunda yeniletmiştim antifirizi. 1.5 tsi için bu antifirizi kullanmış yetkili servis. Koduyla birlikte araştırabilirsiniz. Sanırım 3 lt dolum yapmışlar. Kalanı saf su. %50 karışım diye düşünürsek 6 lt toplam hacmi var soğutma sisteminin

Ekli dosyalar

• IMG_7348.jpeg
    IMG_7348.jpeg
    112.6 KB · Görüntüleme: 37
G12e Evo anlamında yani yukarıdaki gibi, G12evo olarak temin edebilirsiniz.

2. Yılın sonunda yeniletmiştim antifirizi. 1.5 tsi için bu antifirizi kullanmış yetkili servis. Koduyla birlikte araştırabilirsiniz. Sanırım 3 lt dolum yapmışlar. Kalanı saf su. %50 karışım diye düşünürsek 6 lt toplam hacmi var soğutma sisteminin
Attığınız ekran görüntüsünde de yazıyor zaten. Vag grubu için konuşuyorum. Çoğunlukla sistem 3 litre antifiriz alır. Sizin araca da 3 litre civarında antifiriz ve 0.4 kg (400 gram civarında) saf su eklenmiş. Antifiriz ve saf su satırlarındaki miktar sütunlarına bakarsanız siz de fark edebilirsiniz bunu. Sisteme Toplamda 3 litre antifiriz ve saf su eklenmiş diyebiliriz. Yani olması gerektiği kadar. Bu arada Ben de bir 1.5 tsı kullanıcısıyım ve 2-3 yılda bir soğutma sistemini saf su ile komple temizletip G12 olarak antifirizini yenilerim.

Geri
Üst Alt