whitegolf7
Üye
Merhabalar arkadaşlar normalde sorun yaşamadığım aracıma binip her zaman olduğu gibi bugün çalıştırdığımda motor çalışır çalışmaz “Hata Şanzıman. Geri vites takılamıyor.” Şeklinde bir uyarı aldım. Havanın soğuk olmasına bağladım kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım hata gitmedi ve araç R ye geçse de geri gitmedi. Vitesi D konumuna getirdiğimde ise sadece D1 Viteste kullanabildim, 2. Vitese yükseltemedim. Manuel moda geçip denedim sadece 1. Viteste kullanabiliyorum aracı. Geri(R) modunda hareket etmedi. Konu hakkında fikri olan var mıdır?
Mart ayında şanzıman mekatronik kartı değişti aracın ve herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Tekrar kart yandı da diyemiyorum araç hareket ediyor. Kart yandığında hiç hareket etmiyordu ve ekrandaki hata da farklıydı. Vitese de girmiyordu o tarihte.
Son kullanımımda ise herhangi bir olumsuz durum veya genel manada aracı zorlama gibi bir durum da olmadı.
Araç Golf 7 2013 1.6 TDI DSG
Aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Mart ayında şanzıman mekatronik kartı değişti aracın ve herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Tekrar kart yandı da diyemiyorum araç hareket ediyor. Kart yandığında hiç hareket etmiyordu ve ekrandaki hata da farklıydı. Vitese de girmiyordu o tarihte.
Son kullanımımda ise herhangi bir olumsuz durum veya genel manada aracı zorlama gibi bir durum da olmadı.
Araç Golf 7 2013 1.6 TDI DSG
Aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.