ozgurdogrusoz
Yeni Üye
- İsim
- ÖZGÜR
Ne fark edecek onu anlamadım ?Merhaba conf aracıma orj highline çıkma teyp almak istiyorum ama uyumlu olur mu başka bir aparata vs gerek var mıdır?
Muhtemelen benim araç gibi 2015 model ve maalesef 2015 comfortline da bluetooth yok başka önemli bir fark yok çünkü.Ne fark edecek onu anlamadım ?
Anladım. Rcd330 alın derim. Üniteye de ihtiyacınız olmaz carplay geri görüş bluetooth her şey mevcutAraç 2015 model yada daha düşükse torpidoda ünite olmuyor ve ekran ile birlikte ünitede almanız lazım. Tabi bunların kurulumuda okadar basit olmuyor.
Ben bukadar işlem yaptırmak istemedim n11 den dahili bluetooth cihazı alıp teybi söktürdüm ve montajını yaptık öyle kullanıyorum.
Bu özellikler için rcd330 almak en mantıklısı ama araç arızalarının bu tip ekranlarda görülmemesi beni soğuttu.Anladım. Rcd330 alın derim. Üniteye de ihtiyacınız olmaz carplay geri görüş bluetooth her şey mevcut
Hocam bluetoth yok conf araçlarda (Ne fark edecek onu anlamadım ?
Hocam link yollayabilir misiniz? bluetoth montajını istanbulda yaptırabileceğim yer var mıdırAraç 2015 model yada daha düşükse torpidoda ünite olmuyor ve ekran ile birlikte ünitede almanız lazım. Tabi bunların kurulumuda okadar basit olmuyor.
Ben bukadar işlem yaptırmak istemedim n11 den dahili bluetooth cihazı alıp teybi söktürdüm ve montajını yaptık öyle kullanıyorum.
araç 2013 maalesef ünitede yok..Aracinizin torpido gozunebir bakin takili unite varmi?
Yoksa torpido gozu degisimi ve kablo tesisat I lagzim olur
daha doğrusu 2015 altı modellerde yok.Hocam bluetoth yok conf araçlarda (
Okdaha doğrusu 2015 altı modellerde yok.
2 yıl kadar rcd 330 kullandım, teyp ekranında göremeseniz bile mfa ekranına geliyor diğer getirilerine bakınca f/p olarak gerçekten güzel bi tercih. Android cihazlara boşuna paranızı kaptırmayın hepsini denedim zamanında 2013 modeliz bizde )Bu özellikler için rcd330 almak en mantıklısı ama araç arızalarının bu tip ekranlarda görülmemesi beni soğuttu.
https://www.n11.com/urun/volkswagen...h-modul-1-bluetooth-kit-7893042?magaza=farlowHocam link yollayabilir misiniz? bluetoth montajını istanbulda yaptırabileceğim yer var mıdır