Oooo
@akko ve
@KaiZeN gelirse konu patlar gider
@forzaGilles hocam buyrun siz de
Bu hastalığa kapılanı Allah kurtarsın diyelim, uçsuz bucaksız kör kuyu
Bu işlerle alakası olmayan birine naçizane tavsiyem detail kafasından tamamen bağımsız olarak 1 yıkama eldiveni, 1 kurulama havlusu, 1 kova şampuanı, 1 sprey cila, 1 araç içi temizleyici, 1 tane başarılı lastik parlatıcı alınmasını önerirdim. Zaten geriye kalanlar zamanla alınıyor meraktan(kalanlar diye kastettiğim kör kuyu olduğundan onları yazamadım)
Lastik parlatıcı ve kurulama havlusunda paradan kaçmadan gerçekten başarılı ürünleri almak şart.
Sprey cila dediğimiz ürünlerde kimisi daha kalıcı, kimisi daha iyi su itiyor vs gibi farklı iyi yanları olan çeşit çeşit ürünler var, burası tercihe bağlı.
Lastik parlatıcı olarak sonax,meguiars, fireball janus gibi gerçekten kalıcı ve başarılı ürünü 1 kere alıp iyi almak gerek.
Araç içi temizleyici+koruyucu olarak sonax,autofinesse, nanolex gibi markaların ürünleri başarılıdır.
Son alışverişimde ADBL markasının ürünlerinden aldım. Yukarıda saydığım ürünleri kullanan biri olarak bu markadan baya baya memnun kaldım, 2. Kez de sipariş geçtim bazı ürünlerinden.