Ilhann
Üye
- İsim
- İlhan YILDIZ
Merhabalar herkese 2019 yılında Golf 7.5 aracımı alarak aranıza katılmıştım. aracımı 3 sene kullandıktan sonra yine bir Golf ile yenilemek istedim,
ki hikaye burada başlıyor.
geçtiğimiz Kasım ayında 2023 model 1.0 E-TSI Style donanımlı bir Golf aldım.
ancak aracı aldığım günden itibaren multimedya hatası ile uğraşmaktayım.
Serviste Yazılım güncellemesi oldu fakat sorun halen devam etmekte.
Multimedya ekranı ''Bileşen koruması etkin'' hatası vererek bazı fonksiyonlar kulanılamaz hale getiriyor.
sizler bu sorunla hiç karşılaştınız mı? çözümü olan varmıdır? yaklaşık 2 ay oldu aracı alalı ve 4. kez servise gidiyorum.
Volkswagen e olan güvenim iyice zedelendi. artık araca her bindiğimde gözüm ekranda acaba hata verecek mi diye
sizlerin bu hata ile karşılaşıp, sonrasındaki süreçler hakkında fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum.
Resim ve videolar ekleyeceğim.
Şimdiden Teşekkürler.
ki hikaye burada başlıyor.
geçtiğimiz Kasım ayında 2023 model 1.0 E-TSI Style donanımlı bir Golf aldım.
ancak aracı aldığım günden itibaren multimedya hatası ile uğraşmaktayım.
Serviste Yazılım güncellemesi oldu fakat sorun halen devam etmekte.
Multimedya ekranı ''Bileşen koruması etkin'' hatası vererek bazı fonksiyonlar kulanılamaz hale getiriyor.
sizler bu sorunla hiç karşılaştınız mı? çözümü olan varmıdır? yaklaşık 2 ay oldu aracı alalı ve 4. kez servise gidiyorum.
Volkswagen e olan güvenim iyice zedelendi. artık araca her bindiğimde gözüm ekranda acaba hata verecek mi diye
sizlerin bu hata ile karşılaşıp, sonrasındaki süreçler hakkında fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum.
Resim ve videolar ekleyeceğim.
Şimdiden Teşekkürler.