Bluetooth kendinden yok ama basit arayuzlu bluetoth bağlanıyormuş. Bu bağlanınca telefondan cevaplama ve konuşma mevcut oluyor ama bu sefer de arayanın numarası falan görünmüyor. Daha önce megane ve fluence aracımızda vardı bluetooth deneme amacı haricinde hiç kullanmadım. Müzik dinlemek için çok kullandım o hariç. 5" özelliği cd ve radyoRedline dedi:Güncel
Çağrıyı cevaplıyım yeter numara görünmesine gerek yokyusuf dedi:Bluetooth kendinden yok ama basit arayuzlu bluetoth bağlanıyormuş. Bu bağlanınca telefondan cevaplama ve konuşma mevcut oluyor ama bu sefer de arayanın numarası falan görünmüyor. Daha önce megane ve fluence aracımızda vardı bluetooth deneme amacı haricinde hiç kullanmadım. Müzik dinlemek için çok kullandım o hariç. 5" özelliği cd ve radyoGüncel
basit arayüzlü bluetooth bağlantısı nasıl oluyor nasıl bir parçadır o ve nereden bulunuryusuf dedi:Bluetooth kendinden yok ama basit arayuzlu bluetoth bağlanıyormuş. Bu bağlanınca telefondan cevaplama ve konuşma mevcut oluyor ama bu sefer de arayanın numarası falan görünmüyor. Daha önce megane ve fluence aracımızda vardı bluetooth deneme amacı haricinde hiç kullanmadım. Müzik dinlemek için çok kullandım o hariç. 5" özelliği cd ve radyoGüncel
Aux girişi keşke torpidoda falan olsaymış. Bunu takınca mecburen görüntü kirliliği de olacakyusuf dedi:Enderin sitede var basit bluetooth cihazı. Benin tavsiyem illa elde konuşmayayım derseniz kaliteli bir aux-Bluetoth cihazı alın.
http://www.aliexpress.com/item/Black-Bluetooth-Music-AUX-Wireless-Mini-Speaker-for-Mobile-Phone-Computer-Support-Handsfree-FM-Radio-TF/1807328391.html
Sadece örnek bir cihaz paylaşıyorum. Seçenek çok.
Görüntüsü güzel birşey takılırsa sorun olmaz. Kablosuzları var. Sadece oraya takıyorsun şarj ihtiyacı olunca şarj ediyorsun sadeceOnur dedi:Aux girişi keşke torpidoda falan olsaymış. Bunu takınca mecburen görüntü kirliliği de olacakEnderin sitede var basit bluetooth cihazı. Benin tavsiyem illa elde konuşmayayım derseniz kaliteli bir aux-Bluetoth cihazı alın.
http://www.aliexpress.com/item/Black-Bluetooth-Music-AUX-Wireless-Mini-Speaker-for-Mobile-Phone-Computer-Support-Handsfree-FM-Radio-TF/1807328391.html
Sadece örnek bir cihaz paylaşıyorum. Seçenek çok.
Değerli Hocam,axi2934 dedi:@silvershadow hocam bu standart ekranlarda video oynatabiliyormuyuz. Veya ekrana her hangir resim/Foto koyabilir miyiz?