Aracımla kavuşmamız biraz ani oldu.Mart sonunda kurşun gri ergo,geri görüş ve cam tavanlı araç siparişi vermişken birtürlü üretime girmemesi piyasaların mayıs ayında allak bullak olması etkilerinden altur bayisinde karşıma çıktı.Üzerindeki opsiyonlarla beni kendine çekti diyebilirim.Ki hiç aklımda olmayan bi renk seçeneğiydi.Ya beyaz ya kurşun gri istiyordum.Ama kısmetimiz böleymiş dedik ve ödemesini yaptım.Teslim aldığım ana kadar içim içimi yedi ama çok şükür ilk temiz gördüğüm an içimde şüphe veya pişmanlık olmadı.Durban jantlarıyla ve rengiyle kalbimi fethetti.Bide tabiki sinirli bakan u ledleriyleAracım 11 mayıs trafik çıkışlı ve şuan 1000 km civarında.Yakıtı biraz fazlaca kısa mesafelerde kullandığımdan ve daha yeni olduğundan.Bayram sonrası şehirlerarası bi 160 km gideceğim orda daha rahat ölçeceğimi düşünüyorum.Performansından gayet memnunum.Spor süspansiyon ve 18 jantlarıyla yol tutuşu gayet iyi durumda.Viraj döndüğümüzü arabanın içinde pek hissettirmiyor içerdekilere.Alınca eklediklerim oldu.
-arka egsoz çıkışlarına servisten nikelaj kafa
-arka camlarla uyumlu gn serisi llumar cam filmi
-en ön cama atr35 cam filmi
-kapı eşikleri,kadran ve kapı kollarının arkasına şeffaf koruma filmleri
-geri vites led ampuller
-golf r pedal takımı
-app plakalar
-eibach pro kit yaylar (henüz takılmadı)
-yps plast bagaj havuzu(gayet memnunum)
-seramik kaplama malzemelerini aldım.Ramazanı geçirmemizi bekliyorum.
-kaput filmi yaptırmayı düşünüyorum.
-gizli özelliklerin açılması(Yusuf arkadaşımıza teşekkür ederim bu konuda en kısa sürede bir araya gelip kahve sözümü yerine getirmeliyim o gün avm kapanmak üzereydi malesef)
Şimdi geçelim eklenen aksesuarlarla birlikte resimlerine.Biraz bol resimli bi konu olduEklediklerimi düşünen arkadaşlar için fikir olur diye düşündüm.En sonda da sattığım ufaklığım yer almakta.1 sene 2 ay kaldı bende.Sorunsuz bir süreç yaşadık birlikte.25 binde alıp 33 binde sattım.200 adet üretile fan edition modeliydi.
-arka egsoz çıkışlarına servisten nikelaj kafa
-arka camlarla uyumlu gn serisi llumar cam filmi
-en ön cama atr35 cam filmi
-kapı eşikleri,kadran ve kapı kollarının arkasına şeffaf koruma filmleri
-geri vites led ampuller
-golf r pedal takımı
-app plakalar
-eibach pro kit yaylar (henüz takılmadı)
-yps plast bagaj havuzu(gayet memnunum)
-seramik kaplama malzemelerini aldım.Ramazanı geçirmemizi bekliyorum.
-kaput filmi yaptırmayı düşünüyorum.
-gizli özelliklerin açılması(Yusuf arkadaşımıza teşekkür ederim bu konuda en kısa sürede bir araya gelip kahve sözümü yerine getirmeliyim o gün avm kapanmak üzereydi malesef)
Şimdi geçelim eklenen aksesuarlarla birlikte resimlerine.Biraz bol resimli bi konu olduEklediklerimi düşünen arkadaşlar için fikir olur diye düşündüm.En sonda da sattığım ufaklığım yer almakta.1 sene 2 ay kaldı bende.Sorunsuz bir süreç yaşadık birlikte.25 binde alıp 33 binde sattım.200 adet üretile fan edition modeliydi.