Benzin hortumu patladı

GolffR

Yeni Üye
İsim
Murat
Araç
VW Golf
Görselini eklediğim benzin hortumu seyir halindeyken patladı. (inşallah kimsenin başına gelmez) hortumun yerine idareten yan sanayi bir hortum taktık ancak orjinal hortumu almak istiyorum bir daha bu durumu yaşamamak için , temin edebileceğim bir yer var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_2153.jpeg
    IMG_2153.jpeg
    134.4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2155.jpeg
    IMG_2155.jpeg
    131.2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2152.jpeg
    IMG_2152.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 51
Görselini eklediğim benzin hortumu seyir halindeyken patladı. (inşallah kimsenin başına gelmez) hortumun yerine idareten yan sanayi bir hortum taktık ancak orjinal hortumu almak istiyorum bir daha bu durumu yaşamamak için , temin edebileceğim bir yer var mı?
Normal şartlarda TDI araçlarda arasıra yaşanıyor, TSI motor da ilk defa duydum,

Hortumdaki delik gözle görülebiliyor mu. yoksa çok çok ince iğne ucu kadar mı?

Gözle fark edilebilen bir delik ise kemirgen bir hayvan yapmıştır,

Bu tip hortumları dışarda sanayide (orjinalini) bulamazsınız, yetkili servisten başka şansınız yok malesef, akan yakıt kayışlara vs.. hassas yerlere bulaşmamıştır umarım.

Normal şartlarda TDI araçlarda arasıra yaşanıyor, TSI motor da ilk defa duydum,

Hortumdaki delik gözle görülebiliyor mu. yoksa çok çok ince iğne ucu kadar mı?

Gözle fark edilebilen bir delik ise kemirgen bir hayvan yapmıştır,

Bu tip hortumları dışarda sanayide (orjinalini) bulamazsınız, yetkili servisten başka şansınız yok malesef, akan yakıt kayışlara vs.. hassas yerlere bulaşmamıştır umarım.
Tam filitre kutusuna temas ettiği yerden patladı. Sürtünme veya ısınmadan dolayı olabileceğini düşündüm ancak şimdi siz kemirgen bir hayvan diyince daha mantıklı geldi. Allahtan kayışlara biryere gelmedi.

Ekli dosyalar

• IMG_2157.jpeg
    IMG_2157.jpeg
    41.1 KB · Görüntüleme: 23

Geri
Üst Alt