Ankara şaşmaz oto sanayi de my boss otomotiv de orta ızgara buldum ben bilginize.Eşim dubaya çarpmış 1 aylık tampondu nerden bulabilirim orta ızgarayı bilen varsa yardımcı olabilir mi ?Ekli dosyayı görüntüle 72250
Tamponu yaptırdımda kaynattılar ızgara kaldı tuncer hocam da varmıs bakıcam şimdiGecmis olsun sadece izgara deyil tamponda kirilmis
Tamponu yapiyorlar o sorun deyil izgara onemli
Profilde göremedimde nasıl ulaşabilirim size hocamElimde R-line izgara var. İlanlarımdan bakabilirsin.
Hocam ızgara hiçbir yerde yok bende sıfır tampon alacağım maalesefaynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuanda tedarik edilebilecek bir yer bulduysanız beni de bilgilendirebilir misiniz hocam
Hocam tuncer abim deki ızgara 7.5 uygun bizimkisi 7 ye uyumlu 7.5 orj değiş@tuncer_2632 de ızgara var temiz sorunsuz bakabilirsiniz
Bende buldum birisi kaza yapmış ızgara sağlamdı söküp kargoladı güzel oldu iyi araştırma yapın denk gelir yazık günah yeniden tampon 12 bin7 den 7.5 r a çevirdim bende orta alt ızgara ufak bi sürtme sonucu kırıldı istanbul civarında elinde olan varsa ilgilenirim