Hocam bu resimdeki sadece ekran. Bunun yanında torpidoya konulacak ünitesi gerekiyor ve kablo tesisatı lazım. Bu şekilde sadece ekran bir işe yaramaz. Carplay ve geri görüş kamera destekli üniteler var fakat biraz tuzludur..Aracıma android teyp takılmış higline teyp buldum
Bu teyp ünite olmadan işe yarar mı
Ünitesi olsa bileşen koruma nasıl oluyor ve carplay aktif ediliyormu
Merhabalar o sadece ekran su an hic bir isine yaramazAracıma android teyp takılmış higline teyp buldum
Bu teyp ünite olmadan işe yarar mı
Ünitesi olsa bileşen koruma nasıl oluyor ve carplay aktif ediliyormu
Hepsinde navigasyon, CarPlay ,Bluetooth ve gerigorus var@Firatt35 Bluetooth olsun ileriye dönük geri dönüş ve carplay da eklemek isterim
En uygunu rcd330..@Firatt35 Bluetooth olsun ileriye dönük geri dönüş ve carplay da eklemek isterim
Bunlarda güzelde tek kötü yanı arabanın arızalarını göstermemesi birde bunlar araçtaki özellikleri açıp kapatıyormu orj. Teyp yapıyor mesela onu ambianslarin parlaklığı ayarlaması gibiEn uygunu rcd330..
Ünite ve tesisat kablosuyla uğraşmazsınız.
Bende ambiyans aydınlatma olmadığından onu bilemicem fakat diğer özellikleri yapıyorBunlarda güzelde tek kötü yanı arabanın arızalarını göstermemesi birde bunlar araçtaki özellikleri açıp kapatıyormu orj. Teyp yapıyor mesela onu ambianslarin parlaklığı ayarlaması gibi
Bende rcd330 var ayak altı aydınlatmada var fakat öyle bir seçenek varmı bulamadım?@Firatt35 ayak altı LED var onların parlaklığı peki gidişat bu ekranı gösteriyor
Size zahmet o ayarların olduğu bölümü atarmısın bizim arkadaşta orj. Teyp var herşeyin parlaklığı ayarlanıyor bu arabanın orj. Dışında bişey takılmasını hic sevmiyorum benim önceki aracım Astra h idi herşeyi yurt dışından orj. Getirdim kalem gibi arabaydıBende rcd330 var ayak altı aydınlatmada var fakat öyle bir seçenek varmı bulamadım?