Tolgakurt
Üye
Merhaba arkadaşlar,Golf 8 için telefon tutucu almak istiyorum.Telefonum,Iphone 15 pro.Acaba önerisi olan var mıdır?Ne almalıyım?
Merhaba arkadaşlar,Golf 8 için telefon tutucu almak istiyorum.Telefonum,Iphone 15 pro.Acaba önerisi olan var mıdır?Ne almalıyım?
Golf8 gibi bir araca telefon tutucu takilmasi bence mantiksizhttps://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/
Merhaba,
Kendini bir tanıtsan nereden katılıyorsun aracın kaç model özellikleri fotoğrafları gibi...
Ayrıca böyle bir parçaya gerek yok bence düşüp kırılmasın...
Görüşünüz için teşekkür ederim.Bozar mı dersiniz?Golf8 gibi bir araca telefon tutucu takilmasi bence mantiksiz
aracin ic gorselinide bozar tabiki bu Benim gorusum
Haklısınız.Tolga ben.İstanbul Beylikdüzü ndeyim.Henüz aracımın fotosu yok.Çünkü yarın alacağımAma kararsısızım,çünkü standart ekranlı yani discovery değil ekran.aslında tutacağada gerek yok ama diyorum ki tutacakla iç ambiyansı biraz daha iyi yapar mıyım diye?Kararsızım.O nedenle görüşleriniz önemlihttps://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/
Merhaba,
Kendini bir tanıtsan nereden katılıyorsun aracın kaç model özellikleri fotoğrafları gibi...
Ayrıca böyle bir parçaya gerek yok bence düşüp kırılmasın...
Spigen bu konuda başarılı sağlam tutuyor, yuvarlak olanlar iş görüyor. Dikdörtgenler çok sıkı tutuyor çıkarırken klima mazgalından aparat da çıkıyor ve aparatın mazgala tutuculuğunu azaltıyor.Spigen Kuel QS11 kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar,Golf 8 için telefon tutucu almak istiyorum.Telefonum,Iphone 15 pro.Acaba önerisi olan var mıdır?Ne almalıyım?
teşekkür ederimSpigen bu konuda başarılı sağlam tutuyor, yuvarlak olanlar iş görüyor. Dikdörtgenler çok sıkı tutuyor çıkarırken klima mazgalından aparat da çıkıyor ve aparatın mazgala tutuculuğunu azaltıyor.Spigen Kuel QS11 kullanıyorum.
Haklısınız.Tolga ben.İstanbul Beylikdüzü ndeyim.Henüz aracımın fotosu yok.Çünkü yarın alacağımAma kararsısızım,çünkü standart ekranlı yani discovery değil ekran.aslında tutacağada gerek yok ama diyorum ki tutacakla iç ambiyansı biraz daha iyi yapar mıyım diye?Kararsızım.O nedenle görüşleriniz önemli
Aynen ben 7.5 da kullanıyorum memnunum ama 8 de dikkat edilmeli hangi modelin alınacağı.Baseus un mıknatıslı, havalandırma menfezıne takılan modelini almıştım. hiç kjllanamadım. Golf 8 Klima kanallarının konumu gereği telefon aşağı doğru asılıyor. Zaten telefon tutacağına gerek te yokmuş hevesle almıştım
Maalesef 2018 comfortline araçta bile carplay olmayınca böyle şeyler kullanmak zorunda kalıyor golf kullanıcıları.. Şahsen vites önünde gözde de dik bir şekilde teli koyunca gayet iş görüyor onu güzel ayarlamışlar. E tabi virajlarda düşüyor.sıfır mı araç alacaksın carplay varsa zaten gerek yok opsiyonlu discover pro şu bir araç ise kablosuz kullanıyorsun telefonu...
Evet sıfır alacağım ama demek istediğinizi anlamadım.car Play var mı onuda bilmiyorum.ne oluyor CarPlay olunca acabasıfır mı araç alacaksın carplay varsa zaten gerek yok opsiyonlu discover pro şu bir araç ise kablosuz kullanıyorsun telefonu...