@Oktay_b8_gteFotoğraftaki ürünü arıyorum , full set olarak arıyorum. Çerçeve , ünite vs , navigasyon ve carplay destekli olacak.
Su an Ikiside var elimde
fiyatları nedir ? Yanında çerçeve , usbsi falan var mı ?Su an Ikiside var elimde
Bu cihaz zaten navigasyonlu ,carpley li, gerigorus kamerasi takilabilir
arac ta hayalete varsa haritayi hayalete yansiltir
Bircok ozellige sahip bir cihaz
Full acik butun ozellikler aktif
fiyatları nedir ? Yanında çerçeve , usbsi falan var mı ?
Discover pronun sadece unitesi o fiyattir. Bir yanlis olmasin?hocam teşekkür ederim ama fazla geldi.22 bine kamera ,çerçeve dahil buldum galiba onu alacağım.
Bedavadan daha ucuz unite discover pro olamaz o fiyata ama siz bilirsiniz yine de.MİB2 set fiyatı , logo kamera da var. Çerçeve yok sadece.
Israrla sordum valla hocam , şu ünlü sitelerdeki güvenli ödeme ile alacağım. Çerçeve bir tek uymuyor onu da bulabilirsem alacam.Bedavadan daha ucuz unite discover pro olamaz o fiyata ama siz bilirsiniz yine de.
Simdi soyle bir durum varIsrarla sordum valla hocam , şu ünlü sitelerdeki güvenli ödeme ile alacağım. Çerçeve bir tek uymuyor onu da bulabilirsem alacam.
Nasil yanihocam teşekkür ederim ama fazla geldi.22 bine kamera ,çerçeve dahil buldum galiba onu alacağım.
Arkadas karistiriyor cihazlariBedavadan daha ucuz unite discover pro olamaz o fiyata ama siz bilirsiniz yine de.
Biraz onceIsrarla sordum valla hocam , şu ünlü sitelerdeki güvenli ödeme ile alacağım. Çerçeve bir tek uymuyor onu da bulabilirsem alacam.
Passattan çıkarmış arkadaş , benim golf 7yle aynı değil. Ondan uymuyor dedim. Sizin dediğiniz gibi sıkıntılı olabilir. Pek güven vermedi , aylardır kimse almamış.Biraz once
Unite ekran cerceve gerigorus kamerasi dahil 22bin buldum yazmamismiydin Nasil cerceve uymuyor
Burda bir yanlislik var sen saticidan
Unitenin
Ekranin
Kameranin
Parca numaralarini sor ki cin mali urun alma