Hocam selamlar, daha dün 7 aracımı 7.5 R a çevirdim. Öncelikle şunu belirtmeliyim görünüş olarak muazzam ama aracın başında durursanız içinizin gideceği olaylar silsilesi yaşanmakta. Kırılan tampon tırnakları mı dersiniz kasap gibi çalışan elemanlar mı dersiniz dolu... Ben sırf bu işlem için istanbuldan kalkıp bursaya bir yere gittim. Sırf yorumları iyi herkes memnun ve birçok kişi öneriyor diye sırf içime sinen bir işlem olsun diye o kadar uzaktaki tuningçiye gittim. He şuan memnun muyum görüntü dediğim gibi muazzam kıyıcı. Ama montaj sırasında arabayı kimin yaptığı belli olmuyor bi çırak geliyor bi başkası gelip üç beş el atıyor gibi gibi. Eğer bir daha dönüşüm yaptıracak olsam kesinlikle bu yapım aşamasını izlemem. Çünkü arabanın üzerinde ince bir işçilikle çalışılmadığını gördüm. Bu işi dediğim gibi rastgele bir yerde de yaptırmadım. Herkesin önerdiği herkesin memnun kaldığı bir aksesuarcıda yaptırdım. Belki de ben çok mükemmeliyetçiyimdir. Sonuç olarak görüntü, bakış özellikler baştan başa muazzam ötesi. Ama işte tamponlardaki montaj sırasında olan çizikler vb, can sıkıcı olabiliyor diyelim.