Golf 8 1.0 TSI Chip Tuning

ciddikedi

Üye
İsim
Osman
Araç
Golf mk8 impression
Merhaba, her ne kadar 1.5 TSI motorlara yazılım yapılabilse de güncel 1.0 TSI motorlar için görüştüğüm yerler henüz yazılım yapılamadığını veya protokolün mevcut olmadığını söylediler.
Bu başlık altında gelişmeleri tartışabiliriz.

Ben de uzun suredir takip ediyorum. Sadece box var bu anda racechip tarzi.

Güncel. Henüz Delphi beyinli cihazlar için protokol mevcut değil.

İnternette birkaç firmada yazılım olduğunu gördüm. Geçenlerde ecuworks bayisi sahibi de yazılım olduğunu doğruladı.

"Delphi" beyinlere uygulama yapamıyorlar maalesef.

Sadece Ecuworks namına değil bu sözüm "ben yazabiliyorum" diyen bir çok firmanın yurt dışı portallarında golf 8 1.0 tsi için yazılımın mümkün olduğunu görerek müşterilere böyle bir dönüş yapıyorlar ancak yazılım yapılabilen 1.0 tsi golf 8'ler 2020 model araçlar. Bunlarda türkiyede bildiğim kadarıyla 2 tane var onlara yazılım uyuyor ancak 2021'de ülkemize giren araçlara yazılım uygulanmıyor.

2022 ve sonrası model tüm vag larda neredeyse yazılım yapılamıyor. Bazıları yeni modelde olsa beyin eski nesil olabiliyor ancak onlara yapılabiliyor. Örneğin Cupra Leon gibi.

Dosyayı çekemiyoruz malesef, bu beyin türünün okuması mümkün değil. 2021 6.ay sonrası okuyabildiklerimiz kısıtlı, tüm ekipmanlar sahip olmamıza rağmen :)

Geri
Üst Alt