Golf 7 silecek kolunda çınlama

Kadir16

Yeni Üye
İsim
Kadir
Araç
Golf 7
Golf 7 2015 hg aracımda bu akşam bişey fark ettim otomatik yağmur sensörü kademesine aldığımda sinyal kolunu çınlama sesi aldığını fark ettim kapattığımda ses kesiliyor silecekleri açtığımda çınlama sesi tekrardan başlıyor bunun sebebini bilen yada başına gelen oldu mu?

Golf 7 2015 hg aracımda bu akşam bişey fark ettim otomatik yağmur sensörü kademesine aldığımda sinyal kolunu çınlama sesi aldığını fark ettim kapattığımda ses kesiliyor silecekleri açtığımda çınlama sesi tekrardan başlıyor bunun sebebini bilen yada başına gelen oldu mu?
Sensör çalışıyor mu peki?

Ses kaydı varsa daha sağlıklı ve doğru yardımcı olabiliriz..

Sensör çalışıyor mu peki?
Çalışıyor ama tam istediğim gibi değil yani cam komple su doluyor görüşü azaltıyor anca otomatiğe geçiyor yağmur sensöründende şikayetim var maalesef çok süratlı yağmurlarda hızlanması gerektiği yerde stabil çalışıyor buda beni sürekli manuel moda almaya sevk ediyor

Ses kaydı varsa daha sağlıklı ve doğru yardımcı olabiliriz..
İnce bi tiz ses direksiyonun arkasındaki sağdaki sinyal kolunu bi tık ileri aldığımda oluyor kapayınca ses gidiyor , arabanın başına geçtiğimde atacağım

Geri
Üst Alt