Bu stoplardan aracıma taktırmadığıma pişmanım..Selam ustadlar,
Orjinal Golf 7 highline led stop takimi
Temiz sorunsuz
Yer istanbul
8.750 tl
kayar led li abi neden pisman oldun acaba.Bu stoplardan aracıma taktırmadığıma pişmanım..
İki defa verdiği sorunlardan dolayı değiştirdik. Her ne kadar ücret ödemesemde. Bagaj kapağında duran parça tam oturmuyor. Sebebini anlayamadım. Görüntü güzel olabilir. Sanırım soğudumkayar led li abi neden pisman oldun acaba.
canin sagolsun abicim, yinede guzel gunlerde kullan insaallahİki defa verdiği sorunlardan dolayı değiştirdik. Her ne kadar ücret ödemesemde. Bagaj kapağında duran parça tam oturmuyor. Sebebini anlayamadım. Görüntü güzel olabilir. Sanırım soğudum
merhaba golf 7,5 hıghline aracım için kayar sinyal arka sağ ve sol dış stop lambası ihtiyacım var. aracımı yeni aldım her 2 tarafda kırıklar var ve stop su alıyor çalışmasında problem yok ama değişmek isterim. tedariği mümkünmüdür?
Abi ali expres de bir alet aliyorsun kayarled oluyor. 1 e 1 uyumlu. Kendi aracimda kullanmistim cunku ordan biliyorum.Merhaba hocam piyasada arastirmaniz lazim
Bendeki orjinal led kayar sinyalli degil
Abi ali expres de bir alet aliyorsun kayar oluuor 1 e 1 uyumlu.
Sol sag sinyal arasina ufak bir geciktirici koyuluyor, kayarMIŞ gibi duruyor. O modulu talep uzerine ben de uretirim ama çok bir mantigi yokAbi ali expres de bir alet aliyorsun kayarled oluyor. 1 e 1 uyumlu. Kendi aracimda kullanmistim cunku ordan biliyorum.
Son nedir hocamSelam ustadlar,
Orjinal Golf 7 highline led stop takimi
Temiz sorunsuz
Yer istanbul
8.750 tl
8.500 hocamSon nedir hocam
Merhaba
Golf 7 midline Plus aracı olan arkadaşım için almak istiyorum. Direk uyumlu olur mu acaba ekstra bir kesme işlemine gerek var mı?
@HONEY