İstanbul’da Ön cam değişimi için tavsiye

ugrsa

Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba aracımın ön camında ufak çatlaklar var kaskomda var(Türkiye katılım sigorta) kasko bitmeden camı değiştireyim diyorum ama arabayı ben satın aldığımda arabanın üzerinde muadil cam vardı orijinal cam değil doğuş ile konuştum orijinal cam takamıyoruz üzerinde muadili olduğu için dedi. Ben de hazır taktırmışken dışarıda şerit takipli taktırayım dedim İstanbul Avcılardayım ön cam montajı için tavsiye istiyorum 🙏🏾 (golf7 2015)

Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım araçta muadil cam takılı olduğu için doğuş kaskodan bile muadil takamıyoruz eğer bir sefere mahsus ücretli orijinal cam taktırırsanız biz de bundan sonraki kaskodaki bütün işlemlerde orijinal camla değiştiririz diyorlar o yüzden benim dışarıda cam taktırmam lazım muadil olarak

Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım araçta muadil cam takılı olduğu için doğuş kaskodan bile muadil takamıyoruz eğer bir sefere mahsus ücretli orijinal cam taktırırsanız biz de bundan sonraki kaskodaki bütün işlemlerde orijinal camla değiştiririz diyorlar o yüzden benim dışarıda cam taktırmam lazım muadil olarak
Acaba başka sefer yetkili servisin değişmesi için VW logosu camda olması gerekiyor mu?

Orjinal cam takılmasını istediğinizde muafiyetli olarak takılabilir diye düşünüyordum; ama yetkili servis üzerindeki muadil, olmaz dediyse o da enteresan.
Orjinale muadil takabilen servis, muadile orjinalini de takabilmesi gerekir diye düşünüyorum.( muafiyet uygulayarak)

Orjinal cam takılmasını istediğinizde muafiyetli olarak takılabilir diye düşünüyordum; ama yetkili servis üzerindeki muadil, olmaz dediyse o da enteresan.
Orjinale muadil takabilen servis, muadile orjinalini de takabilmesi gerekir diye düşünüyorum.( muafiyet uygulayarak)
Bende böyle düşündüm aslinda ama yapamayiz dedi esenyurt doğuş. Başka bir yere de sormak lazim demek ki aveki arayayim yarın.

Geri
Üst Alt