fındıkmotor
Üye
Öncelikle herkese merhabalar başlıktada gördüğünüz üzere, Ağustos ayından beri kullandığım golf aracımı bazı memnun olmadığım sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. Şikayetlerime gelirsek ilk başta kesinlikle rezalet motor şanzıman uyumudur, araç beni kelimenin tam anlamıyla biraz trafiğe girdiğim an delirtiyor bununda sebebi önceden de birçok kişinin tartıştığı gibi zıplama sorunu ve aracın manuel şanzıman ile yeterince akıcı bir tepki vermemesi. Bunun yanı sıra aracın klima kontrol ünitesinin pratik olmaması, aracı her çalıştırdığımda star stopu bile kapatmak için akla karayı seçmem ve en önemliside yine dokunmatik far kontrol ünitesi ve yine dokunmatik ışık kontrol ünitesi gibi şeyler, bunlarla kalmamakla birlikte trim sesleri alırken önemsemediğim fakat sonradan rahatsız eden donanım gibi birçok şey var, büyük ihtimalle otomatik olacak ve alacağım hatta kullanacağım ilk otomatik araba olacak. kriterlerim arasında sıfır olması ve 1.5 lirayı geçmemesi var. Önerilerinizi bekliyorum.