muratozcetin27
Üye
- İsim
- Murat
Merhaba, bi arkadaşım için Ankara’da golf8 araca ücreti mukabilinde led stop montajı yapabilecek var mı?
Ankara Vagcom Carbon Garage var, Mass Technic var, Necati usta Kaygusuz Oto var fakat dükkanına gidip konuşman daha iyi olur, mesajlara yoğunluktan bakamıyor pek.Merhaba, bi arkadaşım için Ankara’da golf8 araca ücreti mukabilinde led stop montajı yapabilecek var mı?
Necati ustaMerhaba, bi arkadaşım için Ankara’da golf8 araca ücreti mukabilinde led stop montajı yapabilecek var mı?
Şahsen ben tavsiye edtmemAnkara Vagcom Carbon Garage var, Mass Technic var, Necati usta Kaygusuz Oto var fakat dükkanına gidip konuşman daha iyi olur, mesajlara yoğunluktan bakamıyor pek.
carbon garage a daha önce gitmiştim, bilgili ilgili insanlar, mass oto youtube da çok denk geldiğim için yazdımŞahsen ben tavsiye edtmem
Yaptığı Işın arkasında durmuyor onun ıcın ıs parayı alana kadar sahsen bende öyle oldu o yuzden yazdımcarbon garage a daha önce gitmiştim, bilgili ilgili insanlar, mass oto youtube da çok denk geldiğim için yazdım
doğrudur hocam ben öneri olarak yazdımYaptığı Işın arkasında durmuyor onun ıcın ıs parayı alana kadar sahsen bende öyle oldu o yuzden yazdım
Tabiki onerilerımızı tercubelerımız paylasacagızdoğrudur hocam ben öneri olarak yazdım